Skip to main content

arsenal vs hull city preview

assalamualaikum..(jawab sale tu dulu)..haha..sehat ko oghe kito?mitok2nyo bia sehat lakow la deh.pade nga pemain kito jah la injured.kito jange wie injured la..arini nih kito jupow hull city pulok d kapong kito ari ni meney plok hok ngelah skali.skalo2 nyo pluwe nok meney tu tginggi la pasal main kapong sdiri tu gak.tp tu la..bola tu bulat gettey kato ore.mace2 buleh blaku.mitok2 la skuad arsenal hok turun male ni buleh menunjuk key permainey hok nok meney pialo.bukey skoda meney comey jah.kito nok gol dari nyere2 kito sebab kok2 mano pong caro kito main,caro kito kawal bola,memey comey doh.kito nok gol nge tok sey boloh.duk prati standing tebel alik tepi tuh,bnyk jgk kito bolos loni.kito tok se la boloh bnyk2 ni.oghe jadi tgk arsenal ni kok mano pong akey keno sumbat jgk kok mano pong.kito nok bek2 kito lebih konsisteng.loni pong konsisteng doh,tapi kito nok lebih lagi..ko guano??

mari kito tgk dulu rekod pertemuwey arsenal nga hull city.

Recent encounters between the teams:
2008/2009 Tue 17 Mar Arsenal 2-1 Hull City
2008/2009 Sat 17 Jan Hull City 1 - 3 Arsenal
2008/2009 Sat 27 Sep Arsenal 1 - 2 Hull City
1988/1989 Wed 12 Oct Arsenal 3 - 0 Hull City
1988/1989 Wed 28 Sep Hull City 1 - 2 Arsenal
1977/1978 Tue 29 Nov Arsenal 5 - 1 Hull City
1929/1930 Wed 26 Mar Arsenal 1 - 0 Hull City

kalu duk tgk ko rekod tu,meney alik kito la..atah ketah kito meney doh.atah pade jah dok lagi.pah,skuad hok bakal turun nyo,hok duk raso2 la;

Eduardo - Arshavin - Walcott
Nasri - Song - Denilson
Silvestre - Vermaelen - Gallas - Sagna
Almunia

SUBSTITUTES: Fabianski, Senderos, Eboue, Diaby, Ramsey, Merida, Vela.

Ni lah barisan kemungkiney..tp gak dok berat ko Diaby main starting tuh..denilson pong duk kato2 buleh main meney nih..tau la.wenger ni kadey2 tok leh nok seko lah mano.kito keno ingt,buley 9 taun lepah hull@ghima ajim meney kapong kito 2-1 hasil jaringey spupu(cousin) nga geovanni.keyakine sep dio nok meney tu tetap tinggi sebab sep yo ajim meney d emirates.tp mitok2 tok jadi la lagu tu.ambo tok leh nok predict2 la meney ko kaloh.lepah meney kito predict la deh??haha..

berito sepeh2:

1. wenger tok key beli pleyor baru bule satu nih.katonyo wenger,"[It will be] because we won't be able to find the quality of player," he explained. "That's the only reason that will stop me."
2. pahtu,ore sibok duk kato arsenal tak dok pitih la.ado masaaloh kewange la.macey2 lagi la..balah wengor,"Overall, England’s football situation financially is very poor. So do not expect a very busy transfer market. Arsenal is in a strong financial situation and we are very proud about that".
3. mitok bena la kepado hok mano la baco blog ni,pakak2 sedekoh alfatihah ko adik sobat baik ambo(akram mukhlis) gie ngadak Allah Taala petey kemarim..alfatihah..

Comments

Popular posts from this blog

LATA KAHSMIR DI JELI : TEMPAT WAJIB SINGGAH DI KELANTAN

  Acah-acah model Bollywood Tempat ini dikenali dengan Lata Kashmir yang terletak di Jeli. Cari saja di google maps, ‘Kashmir Jeli’. Google maps akan tunjukkan jalan betul-betul sampai di sini. Di sini adalah kawasan kampung dan akan nampak suasana kampung bila saja masuk simpang Batu Melintang. Lagi cantik kalau arusnya laju Pernah viral kerana tempatnya cantik dengan hamparan rumput menghijau. Kawasan ini pernah viral di instafamous dan juga page-page Facebook yang mengatakan tempat ini cantik menghijau. Tapi, untuk tidak menghampakan korang dan bukannya indah khabar dari rupa, awal lagi aku pesan yang tempat ini akan cantik bila rumputnya baru saja dipotong.  Korang jangan ingat yang rumput ini tumbuh dan tidak panjang-panjang. Nanti bila korang sampai ketika rumput panjang, jangan nak mengeluh. Kalau tak nak kecewa, sila bawa siap-siap mesin rumput di dalam bonet kereta.  Tempat di sana adalah yang tempat larangan dan sudah dipagar Tempat ini adalah kawasan kepunyaan TNB. Bila samp

RENEW LESEN MEMANDU DI PEJABAT POS MALAYSIA SEBAGAI WAKIL

Ini bila aku pergi sebelum pejabat pos buka lagi. Pukul 8.05 pagi Pagi tadi aku pergi ke Pejabat Pos Malaysia untuk memperbaharui aka renew lesen memandu. Tapi bukan lesen memandu aku la. Adik aku minta tolong aku untuk renew lesen memandunya memandangkan dia ni seorang yang sibuk bekerja. Sibuk la sangat sampai tak ada masa nak pergi pejabat pos. Disebabkan aku ni seorang abang yang baik hati lagi berdedikasi, maka aku dengan relanya sanggup untuk menolongnya. Ya lah. Adik sendiri. Tak kan tak nak tolong kan? DAH RAMAI YANG BERATUR Awal pagi lagi aku dah pergi. Pukul 8.05 minit pagi aku dah sampai di Pejabat Pos Pasir Mas, Kelantan. Masya Allah. Sungguh bersemangat dan sungguh berdisiplin anak-anak Pasir Mas kerana bila aku sampai tu, pejabat Pos masih lagi tutup tetapi orang yang beratur sudah ramai. 10 orang tu lebih la. Ini betul-betul menguji tahap kesabaran aku memandangkan aku selalu kalah dengan sabar bila melibatkan perlu beratur panjang.  Aku search google

HIKING BUKIT SALOR : VIEW MENAWAN, AWAN KARPET BERGULUNG-GULUNG

View di puncak Bukit Salor yang tidak mengecewakan Bagi sesiapa yang ingin hiking secara santai-santai, sambil jalan boleh sepak daun, Bukit Salor mungkin boleh dimasukkan dalam senarai. Pemandangannya sangat cantik. Kalau ada rezeki, viewnya nanti ada awan karpet dan dalam tebalnya awan karpet, boleh nampak Gunung Reng yang semacam berusaha untuk menampakkan dirinya. Rezeki dapat parking di starting point Sejak beberapa bulan yang lalu, tempat hiking sudah menjadi viral dan sudah menjadi kegilaan rakyat Malaysia. Tengok sahaja di Kelantan, Bukit Panau yang dulu sunyi dari pengunjung, kini siap dengan ada payung dan gerai seperti pasar tani. Semuanya gara-gara PKP yang berpunca dari COVID-19. Manusia jadi murung bila lama berkurung, dan bila saja diberi kelonggaran untuk bergerak, tempat-tempat sebegini menjadi tumpuan untuk melepaskan kemurungan kerana berkurung. Trek yang bersimen sehingga ke menara telekomunikasi Bukit Salor pun sama. Kini sudah menjadi tumpuan ramai manusia, lebih-