Apa khabar anda semua. Harap sihat dan happy di samping orang orang yang tersayang. Bagi orang yang sudah tiada orang tersayang di sisinya, masih belum terla…
Read more »

saje je

saje je
Salam dari Madinah iaitu bumi yang pernah berkat dan tersimpan seribu kisah yang sudah terungkai dan juga belum terungkai. Agaknya dah lama diri ini tidak menc…
Read more »

Rintihan

Kelu dan kesah dalam beberapa hari kebelakangan ini. Dia dalam keadaan mood yang resah dan gelisah. Di luar nampak ceria dan happy je. Sape tahu kat dalam n…
Read more »

MenGaruT

Assalamualaikum... Biasa la..hujung minggu..gatal je tangan ni nak menaip.. biasanya tangan ni buat tekan keyboard utk main PES je...ehehe Tapi, sekali sekala.…
Read more »

Hari Sabtu..

Assalamualaikum..senyum la skit.. Tak rugi kalo senyum. Aku pom nak senyum ni pasal Arsenal menang dengan Fulham malam ni. 2-1. Haha..Korang yang tak sokong Ar…
Read more »

BloG iTu BerLaRi

BloG iTu BerLaRi
Assalamualaikum... Skang ni aku rasa member aku yg dok kat mesia tu dah makin ketagih dah nga blog ni.. Entry dia dalam blog pom aku tak sempat nak follow.  Me…
Read more »

Celoteh...

Assalamualaikum... Moga hari ini lebih baik dari semalam. Aku pom rasa hidup ini makin tidak menentu. Kadang - kadang kita gembira, kadang - kadang kita sedih.…
Read more »

Kena Jawab Tag la Plak!!ehe

Assalamualaikum. Hari ni member aku yang paling cun telah tag aku dalam blog dia yang bernama nesloo. Kalo ada sesape yang tak pernah tengok korang tekan je li…
Read more »

Wasiat Sikit....ehe

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada penjenguk blog ubibadok. Ubibadok sebenarnya takde motif pom dia ditubuhkan. Tengok nama blog pom dah tahu kan. Tapi…
Read more »

Dimalukan Lagi...Apa Nak Jadi dengan Arsenal!

Dimalukan Lagi...Apa Nak Jadi dengan Arsenal!
Assalamualaikum. Sory la bro-bro sekalian sebab lambat skit guwa update hari ni. Biasala, tempat guwa sekarang ni baru pagi. Jadi, guwa tak leh la nak update m…
Read more »

Laris Kat Market

Laris Kat Market
Assalamualaikum semua. Aku kat sini bukan nak story pe pe pom. Nak citer pasal marketing sikit. Marketing ni pasal marketing bloger. Bukan marketing saham, buk…
Read more »

Pope Bercakap Mengenai Burqa'

Pope Bercakap Mengenai Burqa'
Assalamualaikum. Berita yang ubi nak share kat sini ubi adalah pasal isu Burqa di Perancis. Korang semua mesti pernah dengarkan yang Perancis mengharamkan pere…
Read more »

Malu Di Rumah Sendiri

Malu Di Rumah Sendiri
Assalamualaikum. Sori la pasal entri sebelom ni yang dok kutuk Redknapp selaku coach Tottenham. Hari ni baru guwa akui yang Totenham memang hebat. Tapi, menang…
Read more »

Lagi Amah Kena Bunuh Kat Saudi

Lagi Amah Kena Bunuh Kat Saudi
Assalamualaikum walhamdulillah atas segala nikmat - nikmat yang diberi oleh Allah Taala. Dua nikmat yang paling besar adalah nikmat iman dan Islam. Cukuplah ha…
Read more »

Redknapp Konfident beb...

Redknapp Konfident beb...
Muka konfident giler..ehehe Assalamualaikum. Rasanya dah lama dah blog ni sunyi daripada update tentang bola sepak dan dunia Arsenal. Aku pom tak tahu apesal…
Read more »

feedback buwat entry yg sblom ni

feedback buwat entry yg sblom ni
uwat mase skng ni...aku rase keboringan tahap gaban..sbbnye..nth apebnda nth yg aku nk wat..kaki aku asyik dok bergedik2 ibarat seorang shffler dsebabkan ketag…
Read more »

Selamat Eid Adha

Selamat Eid Adha
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tak lupa juga untuk wish selamat eid adha yang mubarak dan penuh berkat. Ubi ingat nak posting entri pasal Hari Raya…
Read more »
Assalamualaikum semua. Lama dah agaknya blog ubibadok ni tak update. Kalo ibarat ubi la..dah lama dah buruk dalam tanah sebab tuan dia tak nak gali ambik. Kura…
Read more »

AMANAH DARI TUAN BLOG NI YANG ASAL....

AMANAH DARI TUAN BLOG NI YANG ASAL....
ALHAMDULILLAH setinggi kesyukuran ku pnjatkan kepada illahi..ehehe...betolrr tu..punye rr syg nye ALLAH pd hmbanye  x putus2 dok bagi nikmat kan..waloupon bera…
Read more »

DA BESAWANG DA AKU TGK BLOG NI.......

DA BESAWANG DA AKU TGK BLOG NI.......
aSSALAmualaikum pembuke bicare..buwat kengkorang sume2..sumuge korang epi sentiase..aku doakan korang bahagie selamenye..... aku x tau ape yg aku nk bebelka…
Read more »
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Just nak isi blog ubibadok ni yang sekarang ni nampak sedikit usang dan tak berupdate. Aku dok tengah tunggu editor-editor…
Read more »

Seri dengan Milan

Salam semua. Aku baru je dapat tahu result match antara Arsenal nga Ac Milan. Korang yg baca ni pom mesti dah tahu kan yang Arsenal dan Ac Milan seri 1-1 untuk…
Read more »

Midfiled Injured

Midfiled Injured
Assalamualaikum semua. Harap yg membaca blog ubibadok ni sihat-sihat je. Maklum la..kalo time sihat ni, orang tak ingat pom macam mana nak menghayati nikmat si…
Read more »