Berdebar-Debar...Haha..

Assalmaualaikum..kalo korang bukak blog2 Arsenal msti dah ada kan preview sal match kita tok mlm ni. Match yg blh dikatakan amat penting yg akan menentukan ked…
Read more »

Campbell Confident...

Campbell Confident...
Asslamualakum..harap korang ni boleh mabik la sikit2 isi tazkirah yg dipost sblom ni. Kalo team ubibadok post, tp tak ambik pngajaran pom, tak de…
Read more »

Gembala kambing yang sukses...

Gembala kambing yang sukses...
Kejadian berlaku di sebuah negara yang tidak dapat di pastikan namanya.Masyarakat dalam negara itu hidup dalam keadaan yang aman dan damai. Rata-rata pendudukn…
Read more »

PREV: vS aSTON vILLA.

Salam semua. Hari ini sory la, lewat sikit utk posting match lwan Aston Villa untuk mlm ni. Ada la berita sikit2 untuk aku kongsi denga korang semua hari ni. …
Read more »

Mannone Sambung, Senderos pergi...

Assalamualaikum..aku harap korang yg baca blog ni sihat2 la ye..Sbb sekarang ni riuh dengan wabak penyakit yg berjangkit. jadi,sebelum berjangkit tu, lbh baik …
Read more »

Salahkah Wenger..??

Salahkah Wenger..??
Assalamualakim. Minta maaf semua kerana lambat sikit untuk update kerana tak de mood dengan kekalahan Arsenal di tangan Stoke City. Su…
Read more »

FA Cup Preview...

Assalamualaikum...kembali bertemu..Wakaka.. Aku tak nk ckp pnjang, trus je ke preview untuk perlawanan FA Cup bagi pringkat ke-4 ni. Arsenal akan bertemu deng…
Read more »

Renung-renungkan...

Assalamualaikum w.t.b. Alhamdulillah, segala syukur dah puji di hadratkan kepada tuhan pencipta sekalian makhluk. Selawat dan salam keatas jnjungan besar Nabi …
Read more »

3 Mat Hitam...

Assalamualaikum..berjumpa lagi kita semua dalam blog yg tak seberapa ini. Ni pom editor aku berpulas kpala hotak dia utk blog ni nmpak cntik sikit. Mklum lah, …
Read more »

N0ticiAs iMp0rtAntEs....alooha...

N0ticiAs iMp0rtAntEs....alooha...
ASsalamualaikum... hari ni aku agak bersemangat nak berdepan nga fan2 chelsea yang dok sedap2 memperkotak katikkan arsenal semalam..hambek…
Read more »

Ramalan Benar Belaka...

Ramalan Benar Belaka...
Assalamualaikum...alhamdulillah umur masih panjang lg utk trus hidup dan beribadat kpd Allah Taala. Moga hati ini baik dr semalam. Ok. Ramalan benar belaka..…
Read more »

Berita Buruk...!!

Assalamualaikum untuk korang yg tengah membaca posting ni. Terlebih dahulu diminta jgn terkejut dengan tajuk di atas kerana masalah yg dihadapi oleh team kita …
Read more »

31 dan Merida...

Assalamualaikum sahabat2 sekalian. Salam perjuangan dan salam ukhuwwah. Harap penyokong2 Arsenal terus hidup dgn mkmurnya..haha..Aku bru je bngun dr tido ni. B…
Read more »

go gunnerzzz...

go gunnerzzz...
aku tergelak sesorang lepas bace komen kat shoutbox...ader jgk yg x paham lg walaoupon kitorang dah cecuber guner bahaser yg mudah dfahami ramai..ader jgk yang…
Read more »

Tuah Fabregas...

Tuah Fabregas...
Assalamualaikum sebagai pembuka post blog pd hari ini.haha...Aku tahu yg korang semua msti gembira pasal Arsenal menang semalam kn..?? Sbb tu la blog ni update…
Read more »

PREVIEW...ARSENAL V BOLTON..

Assalamualaikum...selamat pagi Malaysia. HArap penyokong2 kita sentiasa segar sentiasa. Haha.. pertama-tamanya aku nk mintak maaf la sbb ada editor ubibadok y…
Read more »

angin beritup kencang...heheh

angin beritup kencang...heheh
Assalamualaikum.. x der la bnyk sgt pon berita baru pasal arsenal...skang ni pon bnyak paper2 dok tgh mengikuti pemaen2 yang wenger dok usha...yg trbaru ni we…
Read more »

Ingat!!Hanya Gosip...

Ingat!!Hanya Gosip...
Assalamualaikum..nampaknya kita semua berjumpa lagi kat blog yg tak seberapa besar ni. Tapi, tak mengapa, kita semua ni penyokong Arsenal. W…
Read more »

Randall tinggalkan Emirates...

Randall tinggalkan Emirates...
Assalamualaikum..Jangan terkejut para fans semua kerana gara-gara tajuk di atas. Tajuk tu saje nk buat gempak je. Gempak tak..??haha.. Skang ni k…
Read more »

Walcott dan Senderos...

Walcott dan Senderos...
Assalamualaikum..bertemu kembali kita di blog ubibadok.haha.. Semoga sihat dan sejahtera di pagi jumaat ini. Kepada yang tak potong kuk…
Read more »

Wenger Tersenyum...

Wenger tersenyum..???haha..kenapa Wenger tersenyum..Kali ini Wenger tersenyum lagi kerana Fabregas dan Clichy dapat beraksi unutk perlawanan hujung minggu ini …
Read more »

Kontrak panjang untuk Eastmond...

Kontrak panjang untuk Eastmond...
Assalamualaikum...selamat sejahtera..salam selamat dan salam gembira dari warga editor ubibadok.blogspot.com. Berita panas yang baru diterima dari sumber Arsen…
Read more »

Gibbs Semakin Hampir...

Assalamualaikum..selamat kembali kepada fan-fan Arsenal. Nasib baik hari ini editor ubibadok ada kelas pada waktu pagi je, jadi dapatlah update blog sementara …
Read more »

Setaro mano Campbell..??

Setaro mano Campbell..??
Assalamualaikum sekali lagi..tak po dop wi sale bnyok2..buke doso pom..haha..ambik sunnoh ore oyak..ko gano??haha..pahtuh, jawab la adik kakok wei...jwb sale t…
Read more »

Arsenal Sign Kapten B21 Bolivia...???

Arsenal Sign Kapten B21 Bolivia...???
Asaalamualaikum belako??Pertamo2 sekalinyo,,mitok maaf la belako sbb lamo doh ambo tok update nih.. Ambo selaku wokil editor2 ubibadok mitok maaf dulu lagi ker…
Read more »

Rosicky Kembali...

Assalamualaikum belako ore kito..??Berito baru mabo nk update sikit hari nih..letih weh nunggu esok. Nk main bola pulok...make bnyok..tapi gak, main kure..tok …
Read more »

"Operasi Fabregas.."

"Operasi Fabregas.."
Assalamualaikum semua..harap segar sentiasa di pagi jumaat ini, yang mana hari Jumaat merupakan penghulu segala hari, yang mana juga merupakan hari raya pada s…
Read more »

Mouro Zarate...

Mouro Zarate...
Assalamualaikum...pagi - pagi lagi editor dikejutkan dengan satu sms ang mengatakan Arsenal ada menghubungi seorang agen bagi membeli seoran…
Read more »