Walcott dan Senderos...

Assalamualaikum..bertemu kembali kita di blog ubibadok.haha.. Semoga sihat dan sejahtera di pagi jumaat ini. Kepada yang tak potong kuku lagi tu, blh r nk potong kuku sbb potong kuku hari jumaat ni sunat dan memotong kuku tu sunnah. Jadi, amalkan lah sunnah ini kerana sunnah dapat mendekatkan diri kita kepada Nabi Muhammad S.A.W.

Berbalik kepada Walcoot dan Senderos. PErtama sekali berita pasal Walcott. Walcott dilaporkan tidak akan dapat bermain untuk perlawanan menentang Bolton hari Ahad ini. Walcott yang mengalami kecederaan rusuk ketika perlawanan menentang Aston Villa.

Ketika perlawanan menetang Arsenal dengan keputusan menang 3-o dan dimasa itu juga, Fabregas kita ponmengalami kecederaan hamstring. Walaubagaimanapun, hasil scan daripada pakar perubatan tidak dapat menemui sebarang kecederaan pada rusuk Walcott dan ini menimbulkan tanda tanya kepada staf perubatan Arsenal kerana Walcott masih lagi mengadu kesakitan. Sedikit pengetahuan, Walcott hanya bermain 4 game sahaja untuk musim ini dan menjaringkan satu gol.

Tentang Senderos pula, dia telah pun menyatakan yang dia ingin keluar dari Arsenal dan mencari team yang dapat menjadikan dia sebagai first team. Ini kerana dia perlu mendapatkan perhatian jurulatih International bagi membolehkan dia memasuki team Swiss. Senderos kita nampaknya tidak menarik perhatian Wenger untuk memberi tempat kepadanya sebagai first team kerana Arsenal telah cuba untuk mengambil Campbell sebagai bek tengah.

I want to go," Senderos told The Sun. "I need to be playing ahead of the World Cup and I don't want to play in the reserves any more. I really just want to leave."


kontrak Senderos akan tamat musim panas ini dan nampaknya Atletico madrid berminat untuk mendapat khidmat beliau. Justeru itu, editor ubiobadok mengucapkan selamat jalan dan selamat tinggal. Sayonara...haha..

No comments:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.