UpDate...

UpDate...
Assalamualaikum..sedikit berita aku nk update hari ni. Korang kat MAlaysia ni mesti ingat aku update lambat kan..??Tapi, kat sini baru pg lg..haha..sory r bro.…
Read more »

Arshavin Miss,,.

Arshavin Miss,,.
Assalamualaikum..salam diberi, harab dijawab. Ape kabar..??Khabar diberi, harap2 sihat. HAha..Hahaha..semalam tak update sikit blog ni, ingat akan dah ada edit…
Read more »

Arsenal v Liverpool 1-0

Arsenal v Liverpool 1-0
Assalamualaikum..aku tak nk ckp panjang..excited la sikit sbb Arsenal menang game nga LIverpool semalam dan kekalahan buat Chelsea dan keserian buat Man U. Pem…
Read more »

Arsene confiamos en♥♥♥

Arsene confiamos en♥♥♥
Assalamualaikum.. bersyukurlah kiter sume ni kpd yang maha kuasa...pencipta segala-galanye...sedar x sedar kiter dah pon nak abes dah bulan sa…
Read more »

SeperTi Yg dijadualkan...

SeperTi Yg dijadualkan...
Robin VAn persie yg cedera buku lalinya dilaporkan mengalami proses pemulihan seperti yg dijadualkan oleh staf2 perubatan, iaitu selama 4/5 bukan da…
Read more »

Kalah..Puas Hatikah..??

Kalah..Puas Hatikah..??
Assalamualaikum..seperti biasa la..korang kalo nk baca blog aku ni..kena syukur dulu ke hadrat ILLAHI kerana banyak nikmat yang ALLAH berikan ka…
Read more »

Chamakh Mahu Ke Arsenal...

Chamakh Mahu Ke Arsenal...
Assalamualaikum korang semua..??Pertama sekalinya segala puji dan puja di hadratkan kepada Allah Taala. Tuhan yg Esa lagi Maha Berkuasa. S…
Read more »

Berita lagi ye..

Berita lagi ye..
Assalamualaikum, sekali ni aku ada sikit lagi berita yg nk kongsi nga korang semua, berita ni adalah berita yg ada kaitan nga Arsenal. Takkan la aku nk kongsi …
Read more »

Fabregas-Saya mahu ke Barcelona!!!

Assalamualaikum..harap sihat je. Ok. Aku hari ni macam biasa je, nk uodate sikit berita sal Arsenal ni. Tapi, kali ni berita sangat mencemaskan sikit. Tgk taju…
Read more »

£14juta untuk LOic Remy

Assalamulaikum...preview untuk lwan Chelsea tak dapat nk update lg sbb ada banyak sumber yg nk kena dicantumkan. Jadi, ada berita sikit sal pemain yg hendak di…
Read more »

Sedikit BeritA..

Sedikit BeritA..
Assalamulaikum ye...kelmarin aku tak update,,Sory la bro..haha..ade keje sikit, jadi, hari ni mungkin ada banyak sikit berita sal Arsenal yg aku nk kongsi hari…
Read more »

Mesti mEnAnG!!!

Mesti mEnAnG!!!
Assalamulaikum,,,alhamdulillah dan segala puji hanya untuk Allah yg Maha Esa. berjumpa lagi ye kita..Hahaha..Frust da hilang ke semo2 ni..?…
Read more »

Kalah Lagi...

Kalah Lagi...
Assalamualaikum,, pagi2 lg dah ada org bukak blog ni untuk tgk ape komen sal game smlam. Tak mustahil org yg ckp kat shoutbox tu geng …
Read more »