Malam Ni Da...

Malam ni dah ye match kita...jadi, kalo korang larat lagi mata nk tgk match mlm ni, tgk la sbb korang takkan rugi sbb Arsenal akan menang malam ni..ngeh..ngeh.…
Read more »

Latest Injuries..

tak sampai 48 jam lagi kita akan berhadapan dengan Barcelona..Jadi, yg konfemnye pemain2 Arsenal skang ni dok dalam keadaan berdebar2..Peluh mencurah-curah kua…
Read more »

Sukar bg Pemain2 Saya - Wenger.

Sudah tidak ada masa lg utk Arsenal brehat dan bersenang bg minggu ini memandangkan yg perlawanan sabtu lalu kita seri. Betapa hancurnya harapan Wenger untuk m…
Read more »

MAtch RePort.

MAtch RePort.
Ubi macam tak de mood je nk update bila dapat tahu yg Arsenal seri dengan Birmingham. tu la, cakap sedap sangat, Arsenla boleh menang la, Birmingham konfem kal…
Read more »

Preview MAtch

Preview MAtch
Assalamualaikum...preview untuk match mlm ni.Birmingham V Arsenal. Kita sebagai fans ni menaruh harapan yg tinggi supaya Arsenal akan menang malam n…
Read more »

Amalan Penghapus Dosa...

Assalamualaikum semua..syukur alhamdulillah dan selawat dan salam ke atas junjungan NAbi Muhammad S.A.W. penutup kepada sekalian Nabi. Sempena hari Jumaat ni y…
Read more »

Gosip Bola Sepak utk Hari Ini..25/3

Disini ubi ada melihat surat khabar yg telah mengeluarkan gosip2 berkaitan perpindahan pemain di arena bola sepak eropah ini. JAdi, ubi translate la sekadar yg…
Read more »

LoiC Remy mahu ke Arsenal..

Assalamulaikum ye semua..Alhamdulillah dan segala puji dan syukur ke hadrat Illahi kerana masih lg hidup dan mampu beribadah kepadaNya kerana tidak lah kita ni…
Read more »

Christian Eriksen- Target Arsenal..

Christian Eriksen- Target Arsenal..
Assalamualaikum para fans2 kita semua..hari ni ubi ada satu scout reporting yg ubi dapat daripada sebuah laman wen org putih ni,. scout report ni macam pemain…
Read more »

Cakap2 Arshavin..

Cakap2 Arshavin..
Salam pagi dan salam tengahari untuk mereka yg membaca pagi dan juga tengahari. Ubi pom tak tahu nk cakap macam mana untuk pendahuluan post …
Read more »

Kena Reject!!!

Assalamualaikum...semoga kita semua ni dalam rahmat Allah Taala sentiasa. Terus kepada tajuk kita iaitu kena reject. Berita ni adalah mengenai Thomas Vermaela…
Read more »

Fabregas Jebeng.

Fabregas Jebeng.
Assalamualaikum..salam bertemu kembali. Syukur kepada ILLAHI dengan syukur yg sebanyak2nya kerana kita masih lagi mempunyai umur dam memp…
Read more »

Terkini...

Terkini...
Assalamualaikum...berita terkini mengenai team Arsenal kita. Mungkin berita ni dah jadi tak terkini sbb lambat nk dipublishkan. Sory la kalo…
Read more »

GaMe Style Barcelonaa- Zola

GaMe Style Barcelonaa- Zola
Alhalmdulillah...syukur kepada hadrat ILLAHI dapat lg kita bertemu di ruangan maya ini. Ruangan maya yg bernama Arsenal Klate disebabkan ramai ed…
Read more »

TOP of TAbLe..dan..sal RVP..

Assalamulaikum. SEmoga korang semua yg membaca ni dapat menjawab salam dengan senyum yg lebar kerana Arsenal kita dah menang dengan selesa walaupon tak banyak …
Read more »

Match Preview

Match Preview
Salam sejahtera dan salam sayang untuk semua fans Arsenal. Fan len tu kalo baca jugak ada sikit je bahagian utk salam sayang tu.haha..Apa2 pom, match kita mene…
Read more »

Arsenal V bArca

Arsenal V bArca
Assalamualaikum..lama jugak tak update kan..sorry la bro sbb editor skang ni sibuk..bnyak keje..esemen pom berlambak nk kena siapkan..KAlo ada masa.insya Allah…
Read more »