News Update

News Update
Denilson Out "Cling..." inbox email aku ni masok satu email pasal team Arsenal ni. Jadi kat sini, aku share la nga korang semua berita² yang aku da…
Read more »

Up to date.

Up to date.
Emirates Cup Sedang aku dok intai² berita mengenai Arsenal ni, terbaca berita pasal Emirates Cup yg seringkali diadakan pada pra musim. Kalo musim lepas kita…
Read more »

Sedikit Update.

Sedikit Update.
Andrei Arshavin Ada apa update pasal Arshavin ni? Dalam satu paper Daily Star, aku ada terbaca yang Arshavin ni sebenarnya mempunyai impian untuk bermain den…
Read more »

PFA Award

PFA Award
Korang tahu tak apa itu PFA Award? Kalo still ada yang tak tahu lagi, aku cuba terangkan kat sini. Aku pom tak tahu gak PFA Award ni cam ne? Pastu aku buat la …
Read more »

Arsenal 0 - 0 Manchester City

Arsenal 0 - 0 Manchester City
Arsenal hanya mampu seri je lawan dengan Manchester City malam ni. Dah la main kat Emirates. Keputusan dia seri tanpa jaringan. OK la daripada kalah. Dengan se…
Read more »

Wenger Batle Plan.

Wenger Batle Plan.
Ni berita terbaru yang aku dapat daripada internet. Kalo korang malas nak baca apa yang aku tulis ni, korang cari la sendiri kat internet tu. Berita tu adalah …
Read more »

Injury Update

Injury Update
Menanti kemunculan Song...Selamat kembali bertugas Song. Ada injury update sikit pasal pemain-pemain kita ni. Kalo dgr injury update ni, mesti rasa suka sik…
Read more »

Gosip-Agbonlahor dan Metzelder

Gosip-Agbonlahor dan Metzelder
Gosip perpindahan terbaru sekarang ni hangat di Eropah memandangkan EPL 09/10 bakal berkahir tak lama lagi. Biasala tu untuk gosip² sbb yang boleh untung pom a…
Read more »

Arshavin Utk City

Arshavin Utk City
Arsenal sekarang ini berada di tempat  ketiga liga dan  nampaknya sedikit sebanyak diancam oleh Manchester City dan juga Tottenham. Dengan Tottenham menunjuk…
Read more »

Christian Eriksen elak Spekulasi..dan MOussa Sissko

Christian Eriksen elak Spekulasi..dan MOussa Sissko
Salam sejahtera. Berjumpa lagi ye kita. Aku kira dah lama dah tak update blog ni. Sorry r sbb skang ni sibuk sikit nga exam. Kena fokus kat exam kejap. Fokus p…
Read more »

PersiE dan Wilshire,,

PersiE dan Wilshire,,
Assalamulaikum..kelmarin tak update,,,sory banyak² la bos..Sedikit berita sal Arsenal utk hari ini. MEmandang kita ada match utk esok hari..Match penting ni be…
Read more »

Sebastian Frey..??

Sebastian Frey..??
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Aku update post ni lepas game man u je ni. Man U nampaknye seri nga Blackburn hari ni. Hahaha..Man U seri ye...Kpd f…
Read more »

Wenger beli Villa - Glenn Hoddle

Wenger beli Villa - Glenn Hoddle
Assalamualaikum dan salam sejahtera ke atas kita semua. Moga kita semua berada dalam rahmat Allah Taala sentiasa. Syukur juga ke atas nikmat Islam dan juga nik…
Read more »

Petua Mencuci Hati..

Assalamualaikum kepada fans2 smua. Alhamdulillah dan syukur kepada Allah Taala kerana kita ni masih lg bisa dipertemukan.  MAsih lg hidup dan bernafas dgn baik…
Read more »

Arsenal Ceria...

Arsenal Ceria...
Assalamualaikum semua...aku ada sikit crita utk korang sal team kita yg skang ni tgh berkabung sbb kekalahan nga Barcalona...Kita kalah 1-4 beb..Banyak tu...bi…
Read more »

Lepas 1 lagi Piala..

Lepas 1 lagi Piala..
Assalamualaikum. . ubi tengah sedih lg skang ni dengan kekalahan Arsenal kat Nou Camp ni. MAsih panas lagi dengan Arsenal kena belasah nga BArcelona. Kalo kora…
Read more »

Team Jangkaan..

Assalamualaikum...Ubi mendapat tahu yg Arsenal skang ni sudah pom berada di Spain. Diorang ni sampai Spain pada tengahari,dan waktu tu ubi tak konferm, mungkin…
Read more »

Wenger cari Keeper BAru..??

Wenger cari Keeper BAru..??
Assalamulaikum..dapat lg kita bertemu ye..Alha,dulillah dan syukur kepada ALLAH Taala...Di sini ubi ada satu berita yg hendak dikongsi dengan korang semua. Ubi…
Read more »