Today is Friday

Today is Friday
Assalamualaikum semua. Salam Jumaat dan harap korang semua ceria☻ je hari ni. Korang kena ceria la sebab hari ni adalah hari raya bagi kita semua. Tak macam ag…
Read more »

Today News

Today News
Salam semua..Jumpa lagi kita ye. Hari ni aku mintak maaf banyak² sebab update lewat sikit. Sebabnya Internet out of line jadi tak dapat nak publish. Hari ni po…
Read more »

Berita untuk Hari Ini.

Berita untuk Hari Ini.
Salam semua. Berita unutk hari ini yang aku akan update seringkas mungkin dan aku ingin bagitau awal² lagi yang kelmarin berita pasal Arsenal ni kurang sket. S…
Read more »

News Update!!!

Assalamualaikum semua. Harap korang semua sihat² aje. Memang ramai la orang yang sering kali melupakan nikmat sihat yang diberi oleh Allah S.W.T. Jadi, aku nak…
Read more »

Arsenal News

Arsenal News
Salam Arsenal. Maksud salam Arsenal ni cam salam ni dituju kepada fans Arsenal sebab entri aku kali ni nak mengisahkan berita pasal Arsenal. Yang ada sangkut p…
Read more »

News Update

News Update
Salam dan selamat pagi semua. Macam biasa, berita latest yang aku dapat pasal Arsenal dan teros je aku kongsi kat sini. bagi korang yang dah pom tahu berita ya…
Read more »
Bolehkah Peguam Syarie Bukan Muslim? Oleh Zaharuddin Abd Rahman www.zaharuddin.net SOALAN Selain isu pemberian lesen perjudian untuk mengendalikan perjud…
Read more »

Jangan Salahkan Fabregas!!

Jangan Salahkan Fabregas!!
Salam semua. Kita jumpa lagi untuk entri kali ni. Korang mesti perasan yang aku skang ni aku update berita sal bola tu bukan satu post untuk sehari. Harap ko…
Read more »

Fabregas Mahu Pergi..

Fabregas Mahu Pergi..
selamat jalan ye...hehe Salam semua. Aku harap korang yg baca entri ni harap jangan cuba membuat andaian yang buruk² pasal Fabregas sebab entri kali ini aku …
Read more »

Apa kata Seaman?

Apa kata Seaman?
Salam semua..Aku tak sure yang berita aku nak post kali ni penting ke tak penting. Tapi, sekadar nal isi posting blog, ok je aku rasa. Betol tak? Kalo korang b…
Read more »

Nasri Masam Muka

Nasri Masam Muka
Salam semua. Salam satu Malaysia seperti yang diuar²kan oleh Najib kita. Haha..Kalo korang sokong Najib, korang jawab la salam tu. Aku bagi je salam Najib, tak…
Read more »

Transfer Gosip.

Transfer Gosip.
Assalamualaikum untuk semua. Aku mintak maaf banyak² dahulu sebab tak update dalam 2 3 hari ni. Ada masalah skit bro. Masalah yang tak dapat aku nak elak. Seba…
Read more »

Habis..

Kita menang gak ye semalam...tak de point aku nk update...sebab cakap banyak2 pom tak de guna..no.3 liga dan kita tggu untuk musim depan lak.
Read more »

Game Last!!

Salam kehormat buat korang semua. Salam kehormat tu sebab aku hormat korang yang baca blog aku ni.Blog ala kadar je ni sekadar nak habiskan masa yang tersisa n…
Read more »

Bek Senegal!

Bek Senegal!
Salam kekenyangan. Rasa memang sedap la kalo time² lapar, lapar yang korang peram sampai tahap nak buruk dah,  pastu pegi baham nasik boleh satu talam. Pergh..…
Read more »

Masih Lemah

Masih Lemah
Arsenal skang ni nampaknya makin bingai la. Orang dah bg suport giler² kat team ni, tapi..main cam siput khinzir. Panas la macam ni. Aku ingatkan match semala…
Read more »