rehat jap...

Assalamualaikum semua...ini entri aku nak bagitau yang aku cukop sibok utk World Cup ni. Jadi, kemugkinan aku akan jarang untuk update blog ni. Aku harap koran…
Read more »

Update!!!

Update!!!
Assalamualaikum dan harap korang jawab. Diharap jugak yang korang semua ni sihat-sihat and ceria je. Keke.. Apatah lagi yang kita ni sesama Muslim kan. Sama-sa…
Read more »

Sembang-sembang.

Sembang-sembang.
Assalamualaikum semua. Terlebih dahulu, untuk entri kali ini, aku nak ucap terima kasih banyak kat sukarno dan parjo yang datang dok meriah blog ni. Keke..Pas…
Read more »

Update!!!

Update!!!
Assalamualaikum semua. Mula-mula aku nak mintak maaf dlu la nga korang sebab cukop seminggu aku tak update blog ni. Seperti entry sebelom ni kan yang aku nak t…
Read more »

Pertanyaan

Salam semua. Mesti korang pelik kan kenapa aku dah tak update dekat dengan seminggu. Aku mintak maaf banyak pasal hal tu. Tapi, posting aku kali ni bukan nak k…
Read more »