Midfiled Injured

Midfiled Injured
Assalamualaikum semua. Harap yg membaca blog ubibadok ni sihat-sihat je. Maklum la..kalo time sihat ni, orang tak ingat pom macam mana nak menghayati nikmat si…
Read more »

Bertemu AC Milan esok.

Bertemu AC Milan esok.
Salam semua. Tak update dalam banyak hari jugak ye blog aku ni. Ni aku saje nak berbual kosong sikit pasal Arsenal. Nak citer pasal Emirates Cup kita je ni. Ko…
Read more »

Fabregas akan stay setahun lagi

Salam semua. Hari ini adalah hari last exam aku. Jadi, buat masa sekarang ni, mungkin aku ada ruang masa untuk mengupdate sedikit sebanyak blog ni. Ehehe. Aku …
Read more »

Eduardo ke Shakhtar Donetsk

Salam semua. PErtamanya aku nak mintak maaf yang sejak 2 3 menjak ni blog aku terbiar macam tu je..Tak de pom update. Kalo hutan tu...memang makin tebal la sem…
Read more »

Match antara German nga Uruguay

Salam sejahtera semua. Korang perasan tak. Start je posting aku ni mesti ada salam kat depan tu. Ni biasala, salah satu amalan orang Muslim yang sentiasa menye…
Read more »

Careffour lari dari Asia?

Salam semua. Aku skang ni nak buat perubahan skit kat blog aku ni. Tak nak la asyik post pasal bola je. Mesti boring jugak kan? Kalo aku yang tak boring.. Mest…
Read more »

Akhirnya Laurent Koscielny

Akhirnya Laurent Koscielny
Laurent Koscielny Salam semua. Mintak maaf la semua kerana pasal player ni aku update lewat sikit. Aku cuba carik masa nak update pasal Arsenal dah berjaya d…
Read more »

Belanda Mara ke Peringkat Akhir

Belanda Mara ke Peringkat Akhir
Yang ni untuk match pagi tadi bagi korang yang dok kat Malaysia tu. Bagi aku yang dok di perantauan ni, match ni adalah match semalam. Jadi, bangun je tido, ak…
Read more »

Post kejap je ni..

Terbaru..aku nak kasi update skit setelah sekian lama aku menyepi. Kekeke...Ni aku nak post berita pasal Fabregas sempena dia nga Spain dapat pergi ke separuh …
Read more »