Kena Jawab Tag la Plak!!ehe

Assalamualaikum. Hari ni member aku yang paling cun telah tag aku dalam blog dia yang bernama nesloo. Kalo ada sesape yang tak pernah tengok korang tekan je li…
Read more »

Wasiat Sikit....ehe

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada penjenguk blog ubibadok. Ubibadok sebenarnya takde motif pom dia ditubuhkan. Tengok nama blog pom dah tahu kan. Tapi…
Read more »

Dimalukan Lagi...Apa Nak Jadi dengan Arsenal!

Dimalukan Lagi...Apa Nak Jadi dengan Arsenal!
Assalamualaikum. Sory la bro-bro sekalian sebab lambat skit guwa update hari ni. Biasala, tempat guwa sekarang ni baru pagi. Jadi, guwa tak leh la nak update m…
Read more »

Laris Kat Market

Laris Kat Market
Assalamualaikum semua. Aku kat sini bukan nak story pe pe pom. Nak citer pasal marketing sikit. Marketing ni pasal marketing bloger. Bukan marketing saham, buk…
Read more »

Pope Bercakap Mengenai Burqa'

Pope Bercakap Mengenai Burqa'
Assalamualaikum. Berita yang ubi nak share kat sini ubi adalah pasal isu Burqa di Perancis. Korang semua mesti pernah dengarkan yang Perancis mengharamkan pere…
Read more »

Malu Di Rumah Sendiri

Malu Di Rumah Sendiri
Assalamualaikum. Sori la pasal entri sebelom ni yang dok kutuk Redknapp selaku coach Tottenham. Hari ni baru guwa akui yang Totenham memang hebat. Tapi, menang…
Read more »

Lagi Amah Kena Bunuh Kat Saudi

Lagi Amah Kena Bunuh Kat Saudi
Assalamualaikum walhamdulillah atas segala nikmat - nikmat yang diberi oleh Allah Taala. Dua nikmat yang paling besar adalah nikmat iman dan Islam. Cukuplah ha…
Read more »

Redknapp Konfident beb...

Redknapp Konfident beb...
Muka konfident giler..ehehe Assalamualaikum. Rasanya dah lama dah blog ni sunyi daripada update tentang bola sepak dan dunia Arsenal. Aku pom tak tahu apesal…
Read more »

feedback buwat entry yg sblom ni

feedback buwat entry yg sblom ni
uwat mase skng ni...aku rase keboringan tahap gaban..sbbnye..nth apebnda nth yg aku nk wat..kaki aku asyik dok bergedik2 ibarat seorang shffler dsebabkan ketag…
Read more »

Selamat Eid Adha

Selamat Eid Adha
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Tak lupa juga untuk wish selamat eid adha yang mubarak dan penuh berkat. Ubi ingat nak posting entri pasal Hari Raya…
Read more »
Assalamualaikum semua. Lama dah agaknya blog ubibadok ni tak update. Kalo ibarat ubi la..dah lama dah buruk dalam tanah sebab tuan dia tak nak gali ambik. Kura…
Read more »