Apa khabar anda semua. Harap sihat dan happy di samping orang orang yang tersayang. Bagi orang yang sudah tiada orang tersayang di sisinya, masih belum terla…
Read more »

saje je

saje je
Salam dari Madinah iaitu bumi yang pernah berkat dan tersimpan seribu kisah yang sudah terungkai dan juga belum terungkai. Agaknya dah lama diri ini tidak menc…
Read more »

Rintihan

Kelu dan kesah dalam beberapa hari kebelakangan ini. Dia dalam keadaan mood yang resah dan gelisah. Di luar nampak ceria dan happy je. Sape tahu kat dalam n…
Read more »

MenGaruT

Assalamualaikum... Biasa la..hujung minggu..gatal je tangan ni nak menaip.. biasanya tangan ni buat tekan keyboard utk main PES je...ehehe Tapi, sekali sekala.…
Read more »

Hari Sabtu..

Assalamualaikum..senyum la skit.. Tak rugi kalo senyum. Aku pom nak senyum ni pasal Arsenal menang dengan Fulham malam ni. 2-1. Haha..Korang yang tak sokong Ar…
Read more »

BloG iTu BerLaRi

BloG iTu BerLaRi
Assalamualaikum... Skang ni aku rasa member aku yg dok kat mesia tu dah makin ketagih dah nga blog ni.. Entry dia dalam blog pom aku tak sempat nak follow.  Me…
Read more »

Celoteh...

Assalamualaikum... Moga hari ini lebih baik dari semalam. Aku pom rasa hidup ini makin tidak menentu. Kadang - kadang kita gembira, kadang - kadang kita sedih.…
Read more »