salam semua. salam pagi dan salam ceria. aku skang ni berada dalam fasa percutian dan dalam minggu untuk melancong ke Jeddah Taif. aku sekadar mampu melancong …
Read more »

:: Selamat tinggal DELL::

:: Selamat tinggal DELL::
Gua memang nekad dan juga tekad untuk study sehabis parah dalam 2 3 hari ni. sebab gua sedar yang guwa skang ni berada di last2 minit exam. tapi tak lah semini…
Read more »

:: Fuh..dah Lepas..||

:: Fuh..dah Lepas..||
Syukur Alhamdulillah... perkataan Alhamdulillah tu biar jadi amalan kita...tak kira kat mana pom kita berada. jangan jadi orang yang sombong dengan Allah.. i…
Read more »

|::contest pertama|::

|::contest pertama|::
ganbar ni menceritakan segala2nya kat bawah nanti..ehehe mata aku masih lagi sepet tatkala membuka laptop ni. maklum la...tido banyak. tahu yang ari ni ad…
Read more »

" Mengapa Saya Perlu Pergi? "

" Mengapa Saya Perlu Pergi? "
Assalamualaikum... pagi pagi lagi aku dah dapat berita pasal team fevret aku iaitu team Arsenal.  so, aku share la kat sini 2 3 patah perkataan utk aku perbany…
Read more »

:: Study Week

::  Study Week
Assalamualaikum… Pendahuluan memang aku failed la. Serius, memang aku tak tahu nak bukak macam mana. Nampaknya aku memang kena belajar secara khusus dalam ba…
Read more »

azam ::

azam ::
Assalamualaikum.. Sujud dan syukur kepada Allah Taala kerana apa – apa aja… Selawat dan salam ke atas junjungan besar Rasulullah s.a.w. Rasanya sudah terle…
Read more »

entry yang keboringan::

entry yang keboringan::
Assalamualaikum… Aku sekadar menaip di kala keboringan je. Tak la sampai setiap hari aku nak taip dan karang satu cerita untuk dimuatkan dalam blog ubibadok…
Read more »