Tsunami di Jepun

Tsunami di Jepun
Mesti ada di antara korang yang jadi blogger atau pun pengguna internet skang ni tengah bengang dengan line tenet macam siput keletihan kan? Tapi, rata-rata da…
Read more »

Tahniah Man U.. Hehe

Kelas hari ni 2 hisoh je..lepas tu rehat dalam sejam lebih.. Hehe..sempat-sempat je aku nak posting. Bukan apa..nk tido utk tggu hisoh selepas ni..takut tak te…
Read more »

Tazkirah Jumaat

Sedar tak sedar, hari ni dah masuk hari Jumaat dah kan...betapa cepatnya 7 hari dalam seminggu berlalu. Kalo sesiapa yang berasakan hari - hari yang dilaluinya…
Read more »

Kisah Sup Telur

Kisah Sup Telur
Dalam tetibe aku menjenguk blog member aku kat Nesloo tadi, aku tengok dia update pasal laki pandai masak. Aku dah tahu yang dia ni memang terer memasak. Macam…
Read more »

Arsenal Kalah Lagi dengan Barca

Apa macam semalam geng Barca? Mesti tersenyum je kan? Keke.. tahniah untuk korang kerana Barca mara ke peringkat suku akhir setelah menewaskan Arsenal semalam …
Read more »

Kesempatan

Rasanya agak lama dah blog aku tidak di update. Hak3. Maklumla..org sibuk dengan pelajaran. Masa untuk blog ni tak difokus sangat. Lain la macam member aku yan…
Read more »