Khairul Fahmi dan Apek kembali single

dah terpampang dalam Metro Ahad hari ni kisah apek selaku penajaga gawang Malaysia baru ni. muka depan plak tu. walaupun apek dah lepas satu gol dalam match la…
Read more »

hadiah sempena ramadhan

hadiah sempena ramadhan
hari ni geng geng falak akan tengok anak bulan. aku bajet nk join sekali sebab tempat tengok anak bulan tu belakang umah aku je. rugi kalo tak join sekalikan? …
Read more »

K,Fahmi a,k,a Apek tak Salah

skang ni yang panas kat blog adalah isu apek kan? bagi aku, jika betul apek meninggi suara dengan orang tua,, tu memang salah la..tp, kena tanya apek betul ke …
Read more »

khamis yang spontan # 2

lewatkan sahur, segerakan berbuka.. selamat berpuasa!!!
Read more »

kekasih

dalam seharian kita hidup..berapa kali sangatkah kita ingat kepada kekasih kita? jawapan korang mesti lah... "tiap  tiap detik  la". itu adalah kekas…
Read more »

BEN ASHAARI CARI SAPA TEPAT DAN PANTAS

BEN ASHAARI CARI SAPA TEPAT DAN PANTAS
nk join klik jer ben..aku teka benda tu kek bendera malaysia..haha.
Read more »

wordless wednesday #4

wordless wednesday #4
p/s : wordless...
Read more »

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU
nak join klik gambar ben rasa-rasanya hari ni tak sempat sangat nak berbw...duduk depan lappy je ternampak segmen abang ben yang skang ni tengah menangis se…
Read more »

lelaki sering tertipu

AMARAN : UNTUK LELAKI SAHAJA sering saja aku tengok ramai yang tertipu skang ni termasukla dengan member aku.. tertipu antara yang maya dengan yang sebenar..…
Read more »

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger
nk join klik gambar cik najihah ni dalam keboringan ni...rasa cam nak join segmen cik najihah ni..katanya nak cari kembar..entah la..kalo dia dapat cari kem…
Read more »

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU
ingin join? klik gambar kat atas ni rasa-rasa aku dah terlewat dah nk sertai segmen ben ni... pagi2 senin sedap tido je kan..? apa-apa pom, sape nak kritik …
Read more »

terima kasih BEN

terima kasih BEN
pepagi lagi aku dah bukak leptop...bukannya bukak...memang laptop aku tak tutup pom. so, aku pom try bukak blog aku sendiri...ni tak..asyik bukak dashboard je.…
Read more »

futsal

futsal? kalo dengar perkataan...sah-sah apa yang aku terbayang adalah jenis game utk lelaki. terbayang gak kalo pompuan yang main..cuma, kekadang je terlintas.…
Read more »

tirulah biawak!!

aku ada terbaca dalam salah satu belog tempatan yang entry dia citer pasal biawak. dia bgtau dalam tu, kita ni janganlah jadi macam biawak. bg aku memang bet…
Read more »

singapore v malaysia

yeah!!singapore menang gak..aku memang peminat singapore utk malam ni.. 5-3 belasah malaysia kan??memang kaw-kaw la. aku bukan nak citer pasal bola sangat. n…
Read more »

BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA !

BEN ASHAARI CARI BLOGGER KREATIF..AKU UMPAMA !
nak join klik gambar ben ben buat segmen lagi...ni nak try join plak..haha..aku rasa aku dah tengok semua entry blog..tengok2 tak de lg blogger yang buat pe…
Read more »

lelaki itu

dah 2 hari lappy kesayangan aku kena tinggal. 2 hari pom dah berdebu.. jadi, tak sempat nak berenang p jenguk blog blogger sekalian.. entri ni rasanya utk le…
Read more »

cuba teka

cuba teka
Cuba teka apa bnda yg besar nih...haha Published with Blogger-droid v1.7.4
Read more »

bengang

bengang
aku selama 5 minit telah bengang dengan satu site ni. apa tidaknya. dia tipu aku idup2. haha.. kalo kena depan kita macam tu mesti bengang tahap cipang kan? ak…
Read more »

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER

BEN ASHAARI CARI BLOGGER BARU JER
klik header bro ben utk join blog aku ni kalo tengok dari ditubuhkan memang bukan tergolong dalam blog baru la. belog ni aktif time aku balik bercuti ke Me…
Read more »

khamis itu spontan

mati itu pasti...
Read more »

dia dah senyum

rasanya dah nak malam dah ni..dan rasa2nya mata pom dah mengantuk da ni..dan, rasa2nya member aku yang naik jerawat ni dah ada perubahan dah skit dalam hidup d…
Read more »

jerawat 2

ini adalah rentetan daripada entry sebelom ni pasal member aku yang kena satu penyakit benjol atas kepala. dan kemungkinan yang paling besar adalah kena simpto…
Read more »

Firdaus Life : Berkawan Dalam Kumpulan

Firdaus Life : Berkawan Dalam Kumpulan
jon klik header ni utk join jom sama-sama join segmen ni..nampak entry aku macam bukan segmen kan??haha..tagline kat bawah ni adalah syarat yang kena letak.…
Read more »

wordles wednesday #3

wordles wednesday #3
p/s : yang ni aku snap pakai kamera vga samsung cikai  je..
Read more »

maaf

mula-mula aku nak minta maaf dlu.mesti ramai pompuan panas dengan entry aku sebelom ni kan? okeh.. cuba pompuan-pompuan yang panas ni cool n buat relax je.jgn …
Read more »

Wanita Gersang

kepada wanita kat luar sana yang gersang gila nak kawin, tetapi dia tunggu lamaran daripada si balak dia yang penakut tahap cipang nak jupa bakal bapak mertua,…
Read more »

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA
Aku sebenarnya konpius nak pilih blog mana sebab banyak giler snarai belog..rasa-rasa nak senarai semua je. Mata masih lagi berpinar sebab baru bangun tido. b…
Read more »

LUCU KE?

sedang aku layan citer supernatural ni, rasa makin lucu pom ada. citer dia stail horror gitu kan. cite yang dua beradik melawan setan. tapi, entah...aku rasa l…
Read more »

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG
korang nak join klik gambar ben tu belog aku dibuka time aku dok mesir ari tu.dalam penghujung tahun 2009. time tu bukak blog pasal nak sembang2 pasal bola.…
Read more »

buya

aku tak paham dengan laki yang suka sangat jadi buya ni a.k.a playboy. dah lama aku tak terjun dalam bidang macam ni, istilah yang terbaru pom aku tak tahu. na…
Read more »

spoil mood

aku baru je balik dari kelas tempat member aku mengaja. Ala...member yang dahi dia bengkak tu. still tak dapat jawapan benda apa yang dok melekat kat dahi dia.…
Read more »

GA diari comel saya

GA diari comel saya
klik gambar teringin nak masuk gA ni bila tengok cheqsue masuk gak..hehe.. kurasa-rasakan GA ni mesti dia nak bagi diari kan..sebab tengok tajuk pom dah tah…
Read more »

jerawatkah?

cuba korang bayangkan yang muka korang licin tanpa jerawat tiba-tiba ada prob. bangun je pagi esok tengok jerawat sbesar jari kelingking. mesti korang menggela…
Read more »

jika kecewa

Kita seringkali mengungkit ataupun mengeluh dengan pelbagai masalah. Tak dapat masuk U untuk amek degree pom dah mengeluh. Aku yang dapat masuk UIA ari tu siap…
Read more »

gangguan seks

lelaki zaman sekarang memang sah-sah susah nak mengelak gangguan seksual dari pompuan. yang ni aku sudah buat kajian berdasarkan observe aku sendiri semasa mer…
Read more »

Malaysia v Liverpool

aku terpana bila bukak tivi tengok game malaysia dengan liverpool tadi. entah mengapa..aku tengok ramai je yang berbaju merah dalam stadium tadi. jeles pom ada…
Read more »

Aku Blogger Negeri Kelantan

Aku Blogger Negeri Kelantan
klik sini yer... Kali ni nak join segmen abang wan pulak. Aku teruja kalo nampak pilot ni kot2 blh kawtim tambang murah dengan pilot. Senang sikit nak ul…
Read more »

makan

Korang tahu tak yang hidup kita ni tempoh dia pendek je berbanding dengan manusia-manusia zaman dahulu. So, kalo yang pandai menghargai umor dia tu,, apa kata …
Read more »

Review Safura Online

Review Safura Online
klik header ni nk tahu cite sbnar Aku pom tak tahu datang dari mana idea gampang jiji yue ni suh buat review2.. Haha.. apa-apa pom aku enjoy je..kata nak …
Read more »

geli geli abang jiji

geli geli abang jiji
klik gambar abg ji versi kartun ni Aku pom pes time tengok abang ji buat sesi geli-geli ni. Rasa nak join la..haha.kalo korang yang nak join tu..korang klik…
Read more »

doa

Rasulullah s.a.w bersabada yang bermaksud : " Doa adalah senjata bagi orang mukmin, tiang bagi agama dan cahaya langit dan bumi." ( riwayat Al-Hakim …
Read more »

Segmen : Gadget Kesayanganku

Segmen : Gadget Kesayanganku
Kali ni try join segmen yang muz buat. Hehe.. nampak best jer.. nak join klik banner Jenama Handphone : Samsung Galaxy Ace Tempoh penggunaan : APRIL 2011 …
Read more »

dating bersama artis

dating bersama artis
Semalam memang rezeki dapat makan chaw kuew teow. Aku nga member turun still hujan rintik-rintik.Nasib baik tak parah lg hujan tu. Pergh memang kaw-kaw rasa ch…
Read more »

BEN ASHAARI , AWAK la pulak

BEN ASHAARI  , AWAK la pulak
klik gambar macho ban ni.. Nak try masuk segmen giler ben ni...menjadi jugak ni. kalo geng oversea yang masuk..conferm menang la..diorang time ni mesti bar…
Read more »

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER
klik gambar ni yer utk entry skytech yg asal Aku terlewat masuk segmen ni..nasib baik tuan segmen berkompromi nga aku bagi aku masuk lg biarpun due date da…
Read more »

untung tok anjang

hari ni pom hari sadis jugak. Pasal duit aku 300 terbang gitu je diambik oleh Tok Anjang. Tu la...sape suh tok anjang saman ko kan? Korang yang pernah kena sam…
Read more »

khamis yang spontan

"dengar apa yang disampaikan, jangan melihat siapa yang menyampaikan..."
Read more »

Giveaway Dari Korea @fasihah.com

Giveaway Dari Korea @fasihah.com
give away korea..masuk jgn tak masuk Aku kalo dengar saja pasal GA..macam nak masuk je sebab aku optimis yang aku akan ada chance nak dapat benda tu.hehe. …
Read more »

dalam hujan

Malam ni memang malam yang sadis la. Cuba korang bayangkan, di tengah malam syahdu dalam kol 9. Time tu hujan renyai-renyai selepas hujan yang tak renyai-renya…
Read more »

GILER BOLA ! MALAYSIA vs ARSENAL !!

PERINGATAN!!ULASAN SERIUS NI... Perlawanan antara Malaysia V Arsenal. Mari sama-sama kita tengok apa ulasan utk match perlawanan ini. Kita mula dengan barisa…
Read more »

SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING

SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING
Aku rasa macam nak join segmen ni plak.. KOt-kot aku ni spotim betul ke..hehe sape nak join korang klik sini ..terus je dia bawak ke entry asal kat sini dia…
Read more »

wordless wednesday #2 - L.I.C.I.N

wordless wednesday #2 - L.I.C.I.N
wordless wednesday #2 - L.I.C.I.N
Read more »

BLOG DIPERLUKAN ..SEGERA !

BLOG DIPERLUKAN ..SEGERA !
klik gambar ye KLIK  gambar abang hensem ni untuk join...
Read more »

tanda sihat

Korang tahu tak tanda-tanda yang menunjukkan tubuh kita ni sihat dan cukup antibodi.? Biasanya, orang - orang moden zaman sekarang tak tahu pom pasal ni. Diora…
Read more »

wordless wednesday

wordless wednesday

Segmen bersama Khalis

Segmen bersama Khalis
kelik pict ni kalo nak tengok entry asal Nampak tajuk dan gambar kat atas ni. Ini namanya aku join segmen yang bro khalis ni buat.. daripada tak de menda na…
Read more »

melepas la..

hari ni aku rasa sangat merugi la. sangat melepas lipus. apa ke tidaknya.. awek cun + meletup + bergetah + kiut miut terlepas depan mata macam tu je. memang …
Read more »

tido siang

Sempena hari selasa ni, apa kata kekorang semua amalkan satu amalan yang memang perfect ni. Amalan ni tak makan banyak masa pom.. Kalo dalam 15-20 minit tu dah…
Read more »

Mimpi

Semalam memang tido aku yang terbaik la. Pasai apa? Pasal mimpi semalam memang syok giler. Kalo mimpi syok, mimpi basah memang termasuk dalam top list la. Yang…
Read more »

awal ke lewat?

aku tertanya-tanya pasal kahwin. biasala, umur macam ni memang tengah gedik dok pikir hal macam ni kan.  naluri manusia, mestila ingin berpasangan.. kambing po…
Read more »

sembahyang lewa + lewat

post ni aku citer pasal orang yg solat dia selalu lewa dan lewat. Alkisah di ceritakan oleh imam Az-zahabi dalam kitab alkabaair (dosa-dosa besar)..aku tak ber…
Read more »

GA sempena ramadhan by Cik Gugu

GA sempena ramadhan by Cik Gugu
aku tengok cik pulau buat GA cik gugu..tangan ni pom rasa gatal nak buat jugak sebab tengok syarat dia macam mudah je..hee sesape nak join just klik gambar…
Read more »

Roti

Pagi ni aku sarapan dengan roti je..selalu makan nasi lemak kopi o.. biasala..orang bujang..time tak de duit..kena la makan benda2 yg macam tu..sambil diet sam…
Read more »

MARILAH MASUK KONTES KE - 3 ANJURAN KOMENSEN !

MARILAH MASUK KONTES KE - 3 ANJURAN KOMENSEN !
Skang ni aku nak masuk kontes membalas pantun.. tak tahu la aku ada bakat tak untuk menjawab pantun yg aku kelaskan sebagai gred A. aku ni bukanlah budak yang …
Read more »

aku kagum

hari ni aku rasa sangat kagum dengan member aku yg menceburi bidang belog ni. memang tersangat  kagum dengan semangat dia yg nak mengupdek entry dalam belog be…
Read more »

Tips bangun subuh

Mungkin acap kali ada antara kita yang bangun pagi tu mmg subuh dah terlepas da. Tapi nak buat mcm mna kan..? bukan sengaja.. tapi...TERRRRR.. tak mengapa.. di…
Read more »

Cerita ku di Bulan Ramadhan

Cerita ku di Bulan Ramadhan
klik utk segmen tak smpai 1 jam lg ni.. Aku join segmen abg ben yg tergesa2 ni..kena taip cepat tak nak kasi lebih 2 jam..haha Kisah aku di bulan Ramadha…
Read more »

31-7 Birthday Giveaway!

31-7 Birthday Giveaway!
klik beserta penyek tikus tu kat gmbar ni utk join Aku nak wishkan selamat hari diberanakkan kepada 3 org blogger yg cun + 1 yg maskulin ni dgn ucapan : S…
Read more »

Singgah blog aku sat , bleh ?

Singgah blog aku sat , bleh ?
Nak join klik+pecet+penyet gmbar ni Pes time aku join ni...
Read more »

Hasad menghasad

Dalam terbelek satu majalah ni, aku tertarik dengan satu artikel pasal hasad dengki. Memang sudah sifat manusia tidak dapat lari daripada sifat hasad ini. Alla…
Read more »

Kambing pom kahwin

Kambing pom kahwin
Korang pernah dengar tak citer manusia kawin dengan kambing? Alkisah dia macam ni..ada satu tempat kt Sudan tu dia ada pelihara kambing. tak sure plak kambing …
Read more »

Siapa Itu Muflis

Muflis kat sini bukan nama orang. Bukan nama saudara mak bapak sebelah ibu tiri.. Kalo kat dunia, orang muflis adalah orang yang tiada harta walaupun sesen. Ya…
Read more »