BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

korang nak join klik gambar ben tu
belog aku dibuka time aku dok mesir ari tu.dalam penghujung tahun 2009. time tu bukak blog pasal nak sembang2 pasal bola.biasala...fanatik arsenal. blog tu banyak author..sorang satu entry utk satu hari..hehe..

lepas aku balik dr mesir..dah tak aktif da..semua dengan keje masing2. then, aku pom idupkan balik belog ni buat entry yang bukan-bukan..idola aku utk berbelog skang ni adalah blogger jiji yue dengan blognya Nesloo. jiji dah la ensem... nasib baik aku ni laki.kalo tak..dah nahas dah jiji tu aku goda.

belog aku ni rasa-rasa tak patut pom termasuk dalam kena singgah tiap-tiap hari sebab aku tak berapa kerap update. tp, singgah sekadar tnggal komen tu ok la..boleh buat aku tersenyum sendiri..wakaka

p/s : korang nak join segmen ni klik gambar header bro ben kat atas tu..tak pom klik sini.
BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG Reviewed by Hafizin Jamil on Tuesday, July 19, 2011 Rating: 5

26 comments:

  1. aik,tak bg lak org masuk blog dye eh.

    ReplyDelete
  2. tapi suke je nk singgah dan komen blog ni muahaha

    ReplyDelete
  3. komen dululah baru nak ikut segmen hmmm

    ReplyDelete
  4. :) OOOoo dh tua blog ni rupanyaa

    ReplyDelete
  5. tpi suka je baca entri blog2 ni

    ReplyDelete
  6. dik....
    rupanya kamu berblog masa kamu study di mesir,

    awak rajin singgah blog kak. tapi tulah..
    kak pulak yang kurang BW sbb sibuk layan pelanggan.....

    harap2 blog awak kekal selamanya, amin

    ReplyDelete
  7. Nak join pas komen lah..keep blogging bro! akan selalu melawat jg..update rajin ye..

    ReplyDelete
  8. Dah join pun hehehe...! jom baca bro

    ReplyDelete
  9. hujung tahun 2009 jugak ye...nama je ada blog tapi aq tak aktif kot masa tu..(^^,)

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

    ReplyDelete
  11. tapi arsenal kalau tour mesti die sayurkan habis2 lawan die. huhu.

    ReplyDelete
  12. Im an Arsenal fan tu :)

    daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
    Singgah sini dan follow..
    nice blog :)
    kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

    http://fahmiefiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. hari ni kak Es masak UBI BADOK kat blog kak esssss

    menjadi pilihan hati ~

    ReplyDelete
  14. http://esmeda.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  15. yuhuuuuuuuuuuuuuu alya dtg nie, ekekek blog awk menjadi pilihan! :)

    http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen BA..

    ReplyDelete
  17. HEP...JGN LEBIH2 NGAN JIJI TU...BABAB KANG...

    ReplyDelete
  18. datang mencari blog pilihan.....dari segmen yang sama....byk nak kena terjah ni....:)

    ReplyDelete
  19. singgah sini =)
    http://dismybelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. walaupun tuan belog tak jemput nk singgah jugak la blog ni..
    nak mkn ubi.. hehehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.