Firdaus Life : Berkawan Dalam Kumpulan

jon klik header ni utk join
jom sama-sama join segmen ni..nampak entry aku macam bukan segmen kan??haha..tagline kat bawah ni adalah syarat yang kena letak..hehe

Mari Kita Sama-sama Berkawan

 
Firdaus Life : Berkawan Dalam Kumpulan Firdaus Life : Berkawan Dalam Kumpulan Reviewed by Hafizin Jamil on Wednesday, July 20, 2011 Rating: 5

32 comments:

  1. berkawan biar berjuta, berkasih biar sorang. hehehe

    ReplyDelete
  2. tulah pasal..pe menda ni??..tak phm

    ReplyDelete
  3. hehe..dah edit dah entry tu kalo ada sesape yang tak paham..eekeke

    ReplyDelete
  4. Belum sempat nak join...nanti ada masa k, ada tarikh tamat ke?

    ReplyDelete
  5. salam...
    dari segmen yang sama dan kumpulan yang sama (kump 3)

    salam ukhwah...
    hit me back!
    ;]

    http://fahmimasarudin.blogspot.com/2011/07/firdaus-life-berkawan-dalam-kumpulan.html

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan...dah follow..kita kump 3 kan..ni Fad ni..hehe...jom kenal2

    ReplyDelete
  7. HJ~
    =)

    ni kawan baru..hehe
    dari grup 3jugakk
    -segmen freaky-
    :)

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari segmen freaky. hehe. salam perkenalan~ :D

    ReplyDelete
  9. hey!
    follow u back!
    salam ukhwah...ooo...duk negara Arab...
    ;]

    ReplyDelete
  10. Salam..:D from..segmen freaky..grourp 8!! Jom kawan..:D follow anda di snie..

    ReplyDelete
  11. fae singgah sini! ;)
    salam perkenalan!

    dari segmen freaky :
    kumpulan 4
    no 8

    ReplyDelete
  12. salam kenal..dah follow awak..

    singgah sini dari segmen "Berkawan Dalam Kumpulan".

    Jemput singgah blog saya.

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  13. singgah dan folo dari grup 1 =)

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan . kita dari kumpulan yang sama . im eyraa:) http://shahirahadizan23.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. eika singgah dari kump 3 :)

    ReplyDelete
  16. salam.. hi salam perkenalan. moga ukhwah terjalin.. (",) ciksu dr group5 no 6..

    http://ctsurianiarif.blogspot.com/

    p/s: dh follow u (",)

    ReplyDelete
  17. hye!
    guling-guling dr segmen freaky sampai sini pulak. kite 1 kumpulan laa :)

    nice to know you!

    ReplyDelete
  18. terjah sini.. kite same grup la.. hehe

    ReplyDelete
  19. yuhuuu~ iqa dari kumpulan 4 dtg terjah dicnie..
    salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  20. dari kumpulan 7..salam kenalan segmen freaky

    ReplyDelete
  21. salam perkenalan..saya dari kumpulan 6 :)

    ReplyDelete
  22. hello..
    datang singgah dari segmen freaky..
    group 7 no 3..
    selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  23. Hai, saya dari segmen freaky,

    Jom kawan..

    Nice to meet u..

    ReplyDelete
  24. As Salam,

    wyna dari kump.1 datang nak berkawan :D

    follow sini jugak!

    ReplyDelete
  25. hi awak,

    sy dtg follow dari kumpulan 5 ni...semoga awak happy2 selalu ya :)

    ReplyDelete
  26. hi awak,

    sy dtg follow dari kumpulan 5 ni...semoga awak happy2 selalu ya :)

    ReplyDelete
  27. Hai! cp datang sini! :) maaf terlewat terjah! harap sudi terjah kembali.. jom skodeng entri2 cp! :)
    1. Segmen Cik Purple | 10 bertuah bole dapat hadiah..:)

    2. KLIK dan KOMEN entri INI..:)
    thanks!

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.