Giveaway Dari Korea @fasihah.com

give away korea..masuk jgn tak masuk

Aku kalo dengar saja pasal GA..macam nak masuk je sebab aku optimis yang aku akan ada chance nak dapat benda tu.hehe. 

Jadi, yang ni pom aku join. nampak je FASIHAH ada buat give away.terus je aku join..haha..memang optimis tahap cipang..

kepada korang yang nak masuk tu..senang je GA ni, cuma letak gambar tu n linkkan kan entry asal fasihah. klik je gambar aku letak tu..takpom klik sini
Giveaway Dari Korea @fasihah.com Giveaway Dari Korea @fasihah.com Reviewed by Hafizin Jamil on Thursday, July 14, 2011 Rating: 5

7 comments:

  1. uit....lajunye.......

    terima kasih! nombor 1 selalu bertuah ke x?hehehe

    ReplyDelete
  2. kalo fasihah buat bertuah..bertuah la.haha

    ReplyDelete
  3. hahaha.gud luck ustaz.hee

    ReplyDelete
  4. wahh...sepantas kilat ye join GA...gudluck ye.. (^^,)

    ReplyDelete
  5. gud luck..anis pon ngah tunggu adiah besday dr korea nie..weee

    ReplyDelete
  6. Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Situation Dialogue 1

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.