Malaysia v Liverpool

aku terpana bila bukak tivi tengok game malaysia dengan liverpool tadi. entah mengapa..aku tengok ramai je yang berbaju merah dalam stadium tadi. jeles pom ada sebab time game arsenal lawan malaysia, stadium tak lah penuh macam tu... jeles..jeles..jeles sebab aku adalah fan arsenal...

aku bukak game yang dah start sparuh masa kedua. tapi kejap je aku tengok. dalam 2o minit gitu. lepas dari tu dah tak leh tengok da. aku bengang tahap cipang. game memang tak menarik langsung. dua - dua team aku kutuk. game tak lawa. semua bajet star.

p/s : sape yang beli tiket tu, mesti balik ni fikir 2x berbaloi ke tak dia beli..haha

p/s : nasib baik tak minat liberpul..kalo ada sesape yang sensitif hal ni, aku mintak maaf. itu adalah pandangan aku
Malaysia v Liverpool Malaysia v Liverpool Reviewed by Hafizin Jamil on Saturday, July 16, 2011 Rating: 5

9 comments:

  1. hihih. Nadh taleh tgk pn. tade astro. + busy hari ni. ehehe

    ReplyDelete
  2. cuma minat pasukan red warrior dgn harimau malaya jah hehe

    ReplyDelete
  3. Malaysia kalah kan ? Tia tak minat bola pun . cuma tadi adik menang sebab nak tgk bola . so , terpaksa tengok . hahaa :)

    ReplyDelete
  4. dah lama x tgk bolaaa huhuhu

    ReplyDelete
  5. tak tengok.
    busy memanjang..
    balik-balik je, tau game dah habes..
    6-3..okey..

    bukan fans arsenal ataupun liberpol,
    tapi chelsea. ohh yeahh... :P

    ReplyDelete
  6. muahaha,asal HJ x g men je kalau xpuas hati adoiiii :p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.