Review Safura Online

klik header ni nk tahu cite sbnar


Aku pom tak tahu datang dari mana idea gampang jiji yue ni suh buat review2.. Haha.. apa-apa pom aku enjoy je..kata nak join sangat.. Hahaha..jiji yue bgtau yang aku kena review belog cik rara. segan jugak aku jadinya sebab apa la tahap belog aku ni pi review belog otai ni..so,ni je yang aku review :

1. belog ni pink gitu. aku suka tengok kaler pinky ni.. dah macam aku da..haha

2. header pom lawa. kalo boleh aku nk suh dia taruk utk aku satu.

3.simple n tak berserabut, senang je nk tengok.


Tu je aku rasa, tak de cacat plak aku nak kritik. aku dah lewat ni...boleh la macam tu kan cik rara..

p/s: enjoy gak geli-geli ko ni jiji yue,,wakakka
Review Safura Online Review Safura Online Reviewed by Hafizin Jamil on Saturday, July 16, 2011 Rating: 5

3 comments:

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.