SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING


Aku rasa macam nak join segmen ni plak.. KOt-kot aku ni spotim betul ke..hehe sape nak join korang klik sini..terus je dia bawak ke entry asal

kat sini dia kenalkan diri..malu plak aku.. :

Jantina : Lelaki Maskulin

Umur : 20-an ( bergetah lagi )

Status : Bujang ( lagi )

Tempat Tinggal : Kelantan Darul Naim

Dah cukup dah tu...hehe
SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING Reviewed by Hafizin Jamil on Wednesday, July 13, 2011 Rating: 5

19 comments:

  1. makanan kegemaran: Budu.. kehkeh

    ReplyDelete
  2. hihihi.. cam nak join jugak je. :P

    ReplyDelete
  3. haha.kawan baik : nesloo a.k.a jiji .hahaha

    ReplyDelete
  4. lelaki maskulin nah piwittt

    ReplyDelete
  5. aku pun nk join..tapi busy sikit..dah 3 mggu tk update, ni busy update..:)

    ReplyDelete
  6. muda lg nie..hehe.

    jom singgah belog sy ^_^

    ReplyDelete
  7. tgu 3 thn lg la..hehe

    ReplyDelete
  8. 20an tu brape HJ??? hehe

    ReplyDelete
  9. 20-29 tu kira 20-an lagi... yg mane satu ni... haha~

    ReplyDelete
  10. oHoo... jupo gu klate weh! haha :D

    ReplyDelete
  11. haha.. bgetah lgi tu.. main tipu 20 an ye..

    ReplyDelete
  12. Maskulin tu..
    perakulin xde ke?haha
    20? 1991 ke? sama la..hua3x
    boleh ngorat? haha * miang sikit*

    ReplyDelete
  13. hoho .. ayat bergetah xleh blah ..
    ehh , sini pon bujang lagi ? haha

    ore kelate upenye HJ nih ^^

    ReplyDelete
  14. hahaa . takleh tahan yang bergetoh lagi tu . hahaaa . hoh ? sebaya lah ni :)
    terima kasih joinnnnn ..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.