wordless wednesday #9

wordless wednesday #9
Read more »

member aku bujang

malam raya ari tu aku kuar nga member aku..kuar lepak lepak minum air..biasala..orang bujang..orang tak bujang tak leh..komitmen kat isteri harus diutamakan.. …
Read more »

terhangat!!!

ini adalah entry yang suka suki..saja di post untuk tambah bilangan entry..nampak benor tak de orang nak update hari ni..jadi tulis la apa apa pom..tak de oran…
Read more »

awas!!di hari raya

selamat satu syawal..di pagi syawal mesti gemersik je dengar alunan takbir. tanda  berayanya ummat Islam..yang mana pergi Wakaf Che Yeh kat Kelantan semalam..k…
Read more »

selamat hari raya

rerasanya esok dah raya kan?mesti tak ramai je yang online ni..sibuk nak buat ketupat la..nak masak untuk pagi raya la.kalo hantu online..sah..memang sah yang …
Read more »

akhir ramadhan

skang dah 27 ramadham dah kan?memang tak terasa sikit pom yang ramadhan smakin berlalu dan meninggalkan kita..yang kita tunggu adalah biskut raya dan juadah un…
Read more »

stamina pompuan

hari jumaat yang wordless..aku skang dah tak dok nga member aku lagi.. awek dia marah sebab aku asyik je nga member aku sampai awek dia terasa disisihkan..apak…
Read more »

tak lama da

sori sebab tak sempat nak berblog walking.laptop aku tinggal kat umah. ni pom pakai laptop abang jiji je.. dalam tengah taip entry ni aku tertengok dia dok jel…
Read more »

wordless wednesday #7

wordless wednesday #7
Read more »

dia rindu

fuh..rasa lega je dapat jumpa nga lappy kesayangan aku.rerasa aku..lappy aku ni pom tengah rindukan aku..maklum la..tinggal terbuka je.on sampai la aku balik..…
Read more »

hukum main mercun

ni entry ringkas je..dok kejar masa nak blogwalking.. tambah tambah dan nak berbukak pose ni.. entry pasal mercun..hehe..haramkah main mercun?? main mercun b…
Read more »

DORORO TASK - blogger idola dan blog kegemaran

DORORO TASK - blogger idola dan blog kegemaran
asal usul segmen ni klil gambar tu aku sambung lagi nampaknya segmen keroro ni di pagi yang syahdu. aku pom tahu yang keroro sangat sibuk..dia cakap nak …
Read more »

info

yang ni entry berbaur info untuk perkongsian. tapi rerasa aku info ni macam dah ramai yang tahu.. laki laki ataupun wanita yang tak minat info sila baca ps kat…
Read more »

iffah tak puas hati

post ni relate dengan entry aku yang sebelom ni..tengok dari komen tu nampak macam ada orang tak puas hati je bila aku cakap yang muka aku ni adalah muka babyf…
Read more »

GIRORO TASK - kelebihan dan kekurangan

GIRORO TASK - kelebihan dan kekurangan
sori bro..tak siap2 lagi segmen ni nampaknya aku dah terlupa nak siapkan alien task dari sergeant keroro .. semuanya ada 5. aku baru sudahkan 2 task dan …
Read more »

jangan fanatik

entry ni ditaip dikala dalam kebengangan bercampur dengan kefrustan..tapi..yang membaca jangan risau sebab tak de efek apa pom kalo baca entry ni..kebengangan …
Read more »

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?
nak join klik gambar tu dalam pepetang gini, elok gak join segmen.. pada yang malas mandi tu..buangla tabiat tu jauh jauh..menyusahkan orang je..haha s…
Read more »

BLOG PILIHAN SAYA IALAH

BLOG PILIHAN SAYA IALAH
nak tahu lebih lanjut dah pukol 3 da..segmen ben kena habiskan jugak yer..jadi aku pilih blog2 ni sebagai pilihan tanganku menaip..bukan pilihan hati yer…
Read more »

terima kasih awak.. sayang awak ketat ketat

terima kasih awak.. sayang awak ketat ketat
salam sabtu. semalaman laptop aku tak tersentuh. sibuk berqiamullail katakan..haha. okeh..sabtu yang memeningkan..nampak ramai benor rakyat malaysia skang ni y…
Read more »

BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA

BEN ASHAARI NAK BLOG DENGAN SEGERA
nak join klik gambor segmen di kala hari minggu.. ramai je yang tak online sebab busy beli baju raya..haha
Read more »

SAYA BLOGGER PRIHATIN

SAYA BLOGGER PRIHATIN
nak join klik gambar aku mengjoinkan diri dalam segmen ben menandakan SAYA SOKONG TABUNG KEMANUSIAAN SOMALIA IRM. rezeki yang tuhan bagi..kalo ada lebi…
Read more »

TEKA SKOR BOLA 20 OGOS

TEKA SKOR BOLA 20 OGOS
nak join pepandai la klik gambar pasu ni kali ni aku nak join segmen azam di laman ayah su.. nampak macam abang azam ni peminat bola jer.. aku tak minat …
Read more »

Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com

Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com
nak join klik gambar aku telah ditag oleh abang lan untuk contest ni.jadi, aku tak nak mengecewakan abang lan yang bersusah payah mengetag aku. niat aku…
Read more »

khamis yang spontan # 4

"orang yang lalai adalah orang yang tak dapat menghabiskan sejuzuk daripada al-Quran untuk sehari.." ps : petikan kata ulama dari abuanasmadani .
Read more »

dia marah

sungguh penat malam ni..tak sempat nak berBW lagi..segmen yang aku join pom tak sempat lagi nak jejak balik.ehe. ni penangan tengok Arsenal semalam la..nasib b…
Read more »

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER

SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER
nak join klik header - Nama panggilan Blogger   :pompuan panggil aku H.J tu singkatan nama sebenar aku..ehe - Tarikh mula berblog       : AKHIR 2009. t…
Read more »

wordless wednesday #6

wordless wednesday #6
p/s : kredit gambar untuk member aku.. saudara Naim .
Read more »

muhasabah

hari ni full jadual aku..ke hulur ke hilir menghabiskan minyak moto.haha..tak sempat lagi nak berblog walking kepada teman teman yang meninggalkan komen dan je…
Read more »

sambungan

maaf kepada semua. tak sempat aku nak merangkak rangkak dengan broadband aku, nak singgah sahur kat blog korang... tambah tambah, hari ni tak sahur pom..nasib …
Read more »

dia dan ketiak

first sekali saya nak mintak maaf banyak banyak kat member saya. mungkin dia ada kecik hati dengan saya. kalo awak terbaca entry ni..maafkan saya ek.. saya b…
Read more »

TAMAMA TASK

TAMAMA TASK
nak join klik gambar kaki bertangkup ni nampak gambar anak buah keroro kat atas tu... sebelom ni aku dah buat yang keroro task. petang ni rasa nak buat …
Read more »

dia sangat menyampah

dalam mood tengah dengar lagu raya M. Nasir, datang satu sms dari no 25333. no misteri betul..aku tak tahu dah nak save nama apa..last2 tinggal macam tu je.. …
Read more »

doa qunut

blurp..moreh dengan steamboat semalam tak dapat dihabiskan..bayangkan..satu periuk untuk 2 orang.tak habis dalam 4 ketul gitu.so, steamboat tu dibawa ke masa s…
Read more »

orang bujang

orang bujang
pernah je aku dengar perkhabaran yang orang bujang ni tak tahu nak berdikari. kalo kat dalam rumah tu, memang dah macam kandang kambing..baju seluar bertebaran…
Read more »

dia benci

aku tertarik je dengar kesah member aku. member aku ni pengalaman hidup dia memang terbaik la..full of story.. dengar dia bercerita pom best gak walaupun dah t…
Read more »

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK
nak join klik gambar tengok abang ben buat kuar segmen baru..rerasa nak join je..tapi tak tahu sempat tak nak jejalan ke blogger2 lain yang join sebab …
Read more »

keroro task

keroro task
nak join klik si hijau ni ni cara aku support keroro dengan join segmen dia.tanda menghargai yang dia ni rakan blogger kita..ehehe..kalo join satu pom d…
Read more »

Newcastle United vs Arsenal

nampaknya tak kesampaian aku tengok match pertama EPL arsenal semalam. kalah dengan tido. sory wenger.. tak support ko dengan player2 ko semalam. nak buat maca…
Read more »

geng kipas

pasal doa iftitah tadi, statusnya adalah sunat. tak kira sama ada solat tu adalah solat wajib ataupun solat sunat. adapun jika tertinggal ataupun terlupa baca.…
Read more »

ayam sedap

ayam sedap
punggung terasa hangat lagi.. nak buat macam mana kan? baru sampai umah je ni..maklum la..teman orang p soping..teman pulak artis di alam blog..aha. dalam pe…
Read more »

status

korang tahu tak apa itu hukum doa iftitah dalam solat.? sedang aku tengok tv oasis tadi, ada sorang penginterview meneview sorang yang bertaraf ostad. dia siap…
Read more »

hidup seorang gay

lepas jumaat tadi terus je tido. nak buat macam mana. bila cuaca itu mendung sebaik sahaja hujan turun..memang nyaman..tak terbayang..alhamdulillah, tidur itu …
Read more »

hari jumaat

sampai juga kita hari ni kepada hari jumaat.alhamdulillah. semakin bertambah usia dan semakin hampir dengan kematian. ni entry berbaur keislamikan.sekian. se…
Read more »

doa masuk bazar a.k.a pasar

doa masuk bazar a.k.a pasar
sebelom ni dah ada member aku yang post pasal dia tak suka pegi bazar ramadhan kat sini . memang patut pom dia tak suka sebab pasar tu salah satu tempat setan …
Read more »

wordless wednesday #5

wordless wednesday #5
p/s : pikir guna otak kanan yer
Read more »

dia dalam dilemma

member aku yang nak hantar sms semalam nampak lesu je ari ni..puasa nampak macam tak bermaya, tu la..penangan cinta blurr.. dia buat keputusan tak nak hantar…
Read more »

laki laki itu pandai masak

laki laki itu pandai masak
wanita wanita mesti mendambakan suami dia yang pandai masak kan? kalo dapat tu dah kira macam satu advantage ? apa tidaknya...sesaling share resipi..sesilap bo…
Read more »

ex - UIA

korang nampak tak kat sidebar tu ada logo blogger uia? aku sebenarnya malu nak letak logo tu.nak digelar dengan UIAans memang jauh sekali la. tapi, kalo ikut…
Read more »

saya nak sms awak

member aku sorang ni dah lama dah kawan nga sorang kawan dia. kawan dia ni berlainan jantina nga dia. nak kata dia asyik main mesej nga kawan dia tu, tak lah j…
Read more »

blogger ini jadi imam terawih + audio

aku skang ni dalam mood jejalan merantau masjid untuk berterawih. hajatnya nak menjelajah satu malaysia. sempat tak tahu la tu. dalam jejalan tu...aku terkej…
Read more »

Man City V Man U

entry ni adalah entry bola game semalam..sesape yang tak minat bola boleh skip and tekan butang pangkah tu. biasanya pompuan punyai hati kuntum je yang tak min…
Read more »

Musuh aku adalah imBobo

Musuh aku adalah imBobo
klik header misti bobo ni.. akhirnya dapat jugak musuh aku dalam segmen keroro.aku ingat dapat cikaro kiut.muhehe.lama benor aku tunggu..tengok tengok dijod…
Read more »

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI

BEN ASHAARI AJAK KENAL BLOG INI
nak join klik gambor beboring bulan pose ni best gak menjoinkan diri dengan segmen ni. sesape nak join klik gambar brader ben tu. blog aku tak de pape pom k…
Read more »

mukabuku

mukabuku
rasa nak menggedik je pepagi ni.. ni mungkin pasal perut terlalu kenyang.. almaklum..sahur dengan kari kepala ikan toman dan ayam kampung rebus. facebook ada…
Read more »

boleh ke nak kecap makanan time pose?

dalam beberapa minit lagi..masuk la waktu berbuka puasa bagi negeri kelantan dan seangkatan dengannya. dalam menaip entry ni..perasaan teruja pom ada. aku te…
Read more »

program orientasi

dalam berkeinginan ingin bertadarus ayat ayat suci Quran..sempat lagi tangan aku nak menggeliat...nak menggapai keybod mistik yang usang ni.. orientasi? seri…
Read more »

ringtone ramadhan

dalam kesepian jumaat ni..boring datang tanpa diundang. dah la lapar sudah datang tanpa diundang. maka bertambahlah tetamu tak diundang..tetamu datang mana bol…
Read more »

SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER

SEGMEN PROMOSI SESAMA BLOGGER
nak join klik header cik tia ni hari jumaat ni rasa nak join segmen je...dah la tengah hari macam ni kan..mata asyik mengantuk je.. tengok tengok cik tia up…
Read more »

Jom Cari Musuh

Jom Cari Musuh
korang nak cari musuh jugak tekan gambar alien jahat tu.. skang ni bulan ramadhan kan..so, kenalah hormat sikit sebab dalam bulan ni Allah telah menyediaka…
Read more »

tima kasih semua

aku nak ucap terima kasih kepada yang join segmen tak seberapa tu.terima kasih bebanyak.. bukan apa.. segmen tu suka sesuka sambil memperingati kembali hadis n…
Read more »

segmen H.J

segmen H.J
salam 4 ramadhan. aku sebenarnya nak buat segmen untuk hari ni. segmen ni senang jek.harap2 ada je yang join..sorang pom jadi.hehe... syarat syarat : 1. bu…
Read more »

pahala umrah di bulan ramadhan

Daripada 'Abdillah Bin 'Abbas r.'Anhuma, bahawasanya Baginda Nabi SAW telah bersabda kepada seorang wanita ansor iaitu Ummu sunaan: » 'Umroh…
Read more »

geng sejadah

aku sebenarnya dalam kesenyuman ni ada jugak rasa tak puas hati. rasa geram pom ada gak..hehe.tapi..disebabkan bulan ramadhan ni..aku pendam je..biar sampai be…
Read more »

fadhilat terawih pada malam tertentu adalah palsu?

salam 2 ramadhan. syukur benor kerana kita dapat lagi menjalani ibadah puasa. kurangkan kemungkaran dan tambahkan kebaikan. (ayat bajet ustaz ni) entry ni ak…
Read more »

100 Crew Reborn!!

100 Crew Reborn!!
nak jadi crew gak klik gambar alien ni rasa macam nak jadi crew keroro la..tak tahu la boleh ke tak??hehe..
Read more »

identity card

tadi terperanjat dalam pikiran aku pasal ic aku yang dah lama tak berganti. ic aku yang pada zaman kanak kanak riang dulu rasanya dah perlu tukar. berapa kali …
Read more »