ex - UIA

korang nampak tak kat sidebar tu ada logo blogger uia? aku sebenarnya malu nak letak logo tu.nak digelar dengan UIAans memang jauh sekali la.

tapi, kalo ikutkan fakta...aku memang ex-uia. serius, nama aku ada di uia sebab aku sempat masuk uia selama 3 minggu je. tak sempat nak gulung ijazah bawak balik. aku tak tahan dok uia sebab dikelilingi dengan awek. so, langkah aku terus je chaw..

3 minggu jer...seminggu orientasi kat uia PJ dan 2 minggu kat Nilai. Seminggu pertama tu dok main main je sambil tunggu jadual kelas. Minggu kedua dapat jadual. Masuk satu kelas tu...demn, aku sorang je laki..kalo tak silap kelas B.Arab. Kelas kedua, aku masuk..demn jugak..2 orang je laki.

then..kelas seterusnya aku tak masuk. lepak lepak tengok tivi sambil pujuk mak nak kuar UIA. seribu alasan aku bagi. habis minggu kedua, aku beli tiket bas..then balik umah..lagi best..haha

p/s : layak ke jadi UIAans? sesape rasa aku batch dia time uia dulu tegur la. aku masuk uia tahun 2009.
ex - UIA ex - UIA Reviewed by Hafizin Jamil on Tuesday, August 09, 2011 Rating: 5

45 comments:

  1. perghh..ayat xtahan sebab dikelilingi awek tu paling xtahan sekali membacanye...hahah

    ReplyDelete
  2. hahahaaaaaa...ok per dikelilingi awekssss... boleh wat pilihan bakal binisss :D

    ReplyDelete
  3. dikelilingi munge la.. hehehe

    ReplyDelete
  4. isy adek H.J.. menolak rezeki sungguh.. kot2 bunge mu di taman hati ada kat situ.. hehehe..

    so.. skang ko belajau kat mana plak?

    ReplyDelete
  5. lari sbb awek??? cam x caya jer kuikuikui

    ReplyDelete
  6. ini cerita betul la..bukan memain..haha

    ReplyDelete
  7. dikelilingi awek hahaha,amboi nape lari lak,ejas la sorg buat bini kih3x =P

    ReplyDelete
  8. hehehhehehe bahaya tu kalau cm tu,sbb nya masa sek dulu,rara penah taw ada kwn yg trus jd auw sbb kwn kelas dye sume pompuan,2 org je laki.

    ReplyDelete
  9. hehehe... kesiannya... agaknya psikologi lum kuat lg time tu nak hadapi awek2 y ramai tu....

    ReplyDelete
  10. owh macam tu ke ??
    alow h.j...naper tak minta tukar kelas ?? boleh je tau..
    kalau tak dah boleh study uia tau..

    2009 umur baper ye ?? ninie rasa kita cam sama batch je..huhu (n_n)

    ReplyDelete
  11. hye ex-uia..hihi..nana still uia lg, sme batch kot rse nyer..mmg standard kalo dlm klas rmei gurl je, nana pn xphm tp kalo cos engine rmei boy..hehe

    ReplyDelete
  12. laaaa
    aweks kan pembakar semangat!
    takot hangus ke? :)

    ReplyDelete
  13. ekekekek sure tnesion bila masuk2 kaum hawa banyak .. tapi ok ape .. belajar sambil2 cuci mateee ekekke

    ReplyDelete
  14. ramai perempuan ek? oo baru tahu

    ReplyDelete
  15. klu jiwa x serasi ssh jgak nk smbg study kan..

    ehh dh mcm pantun lak.. hahaha

    ReplyDelete
  16. untung aaa.....aweks ramai ...hehehe

    ReplyDelete
  17. xper..jnji pnah merasa msuk uia..hehe

    ReplyDelete
  18. assalam..

    waw stu dlm 1000 nie..huuhuu

    beh tue pas awk berenti dr UIA awk stdy kat ner...

    ReplyDelete
  19. amik course apa sampai lelaki tak ramai?nursing ke?huhu

    ReplyDelete
  20. same batch la kite..
    course ape ko amek?
    tp rasa nye klo kt nilai seme course ppuan lg ramai..
    kan.. kann?

    ReplyDelete
  21. xlayak nk digelar tu hahaha

    ReplyDelete
  22. ayo..tak tahan godaan eh...hahahaha

    ReplyDelete
  23. amek kos biasa2 je kat sana..

    aweks ramai otak jadi blur nak belajar..haha..godaan banyak

    iffah, kalo tak layak kena buang balik la kat sidebar tu..

    ReplyDelete
  24. amboi kira x nak la di kelilingi waeks2 ye hehe..lepas chaw tue buat apa bro , continue kat mane pulak atau terus bekerja..

    ReplyDelete
  25. boleh plak blah cmtu je H.J??huhu
    sy dolu nk sgt masok Uia tp xda rezeki..

    ReplyDelete
  26. olos gitumo nah haha..naka la...

    ReplyDelete
  27. haha..sebab pompuan kuar uia..terbaik r :)

    ReplyDelete
  28. sebab nama ko kotttt..dekat ngan nama pompuan..uia mmg camtu..kelas aku dolu laki2 mmg sikit..2 3 org camtu je..cbe kalo huruf A..pompuan plak yg sikit..hahah..

    ReplyDelete
  29. ok apa dikelilingi girl .. hehe ..

    ReplyDelete
  30. ok per dikelilingi aweksss
    bnyk r calon ko nk wt bini hak3...

    ReplyDelete
  31. erkk senior lah kalau still kat uia lagi. kelas kitorang dulu pon mcm tu. kesian kat sorang mamat tu. haha

    ReplyDelete
  32. same lah batch 2009. tapi kat pj. ;)

    ReplyDelete
  33. kita lak terbalik . dalam kelas Tia semua lelaki .. mwahahaaaa .. tapi antara lelaki dan perempuan , lelaki okey sikit kot .. kalau perempuan mulut bising .. gedik jerit2 macam tettt ... huhahaaa

    ReplyDelete
  34. kawan kakak kite ade kat uia ! wehehe

    ReplyDelete
  35. hahah akoo uia pj laa..
    baru je abes asasi taon ni..
    6hb ni masok gombak insyaAllah.

    =)

    ReplyDelete
  36. hahaha mmg xselesa lah klau dlm kelas tu kite sorg je laki..

    ReplyDelete
  37. memang malu wooo kalau gitu.. kehkehkehkeh.. kalau perempuan dikelilingi kumbang, lagi seram.. :S

    ReplyDelete
  38. ramai gurl? kos ape? kalau kos engine rasanya ramai laki dr pmpuan. tp memang ramai pmpuan pun. nak-nak kalau kelas bm. Huhu bape kerat je laki dlm kelas :p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.