hidup seorang gay

lepas jumaat tadi terus je tido. nak buat macam mana. bila cuaca itu mendung sebaik sahaja hujan turun..memang nyaman..tak terbayang..alhamdulillah, tidur itu juga suatu nikmat.

korang tahu tak yang ada orang ingat aku ni sorang gay. siasat punya siasat, sah..gambar profile pict aku tu yang menimbulkan fitnah.aha...tapi, kalo yang dah fren dengan fb aku..diorang akan faham dengan profile pict aku.

sebelom ni sorang guru yang syak wasangka..nasib baik sempat xplain.kalo tak...disimpan dalam hati dia cakap aku gay. kalo kes macam tu ok la..dia tanya. kalo kes yang jenis simpan dan terus je anggap seseorang tu macam kat luaran dia..nanye kita.

tapi, tu salah aku gak letak gambar profile pict macam tu kan? tapi, biasala...dikala kebosanan, tambah-tambah someone tu yang lukiskan. aku tunjuk la cara nak appreciate kat  dia... tu je. korang yang nak add aku fb tu, add la..aku bukan gay..aha

p/s : fb aku ada link nga CIA amerika.
hidup seorang gay hidup seorang gay Reviewed by Hafizin Jamil on Friday, August 12, 2011 Rating: 5

40 comments:

  1. hehehe..meme la ramai oghe kejut tgk profile pic gitu..tp akak dop kejut pom..=)

    ReplyDelete
  2. ko gay?

    mungkin kot.. hahaha..

    mmg aku teringin nak tanya.. tapi aku simpan je dalam hati..

    ReplyDelete
  3. haha first time tgk nmpk gay sgt :D bhahaha

    ReplyDelete
  4. haha kalau gay kompem lari awek

    tak dpt ko nk kwen hahaha

    ReplyDelete
  5. Jenuh aku tengok, ape benda yg membuatkan gambor ko bersfat gay hmmm.. ce citer ce citer!

    ReplyDelete
  6. ca mari gak pic tu nak tgk... hehehe

    ReplyDelete
  7. haha..
    konpem gmbr ko tuh gmbr kontroversi kan.
    kalo x, xkn la org nk agp ko gay hehehehe

    ReplyDelete
  8. hahaha.. pasal profile pic pun org dah tafsir mcm2..

    ReplyDelete
  9. hehehe..biasalah org kan
    sukar tafsir apa yg diorg lihat

    ReplyDelete
  10. gay? gila doe.. Hahahaha.. Kata hero malaya? Gurau je laa, Hehehe.. Hang kang badang, kuat.. awek keliling pinggang, gay diaorg kat? Hehe.. sabor je laa :)

    ReplyDelete
  11. haha tu la,,akoo pon plik gak tgk fb ko aritu..tp wat dono je lah.huhu

    ReplyDelete
  12. oh gay upenye. baru nak ngorat. HAHAHAHA :D

    pffft: oh. ingat bebetul tadi. grrrrrrrrrrrr~

    ReplyDelete
  13. lah gay ker??
    ada borang kosong tak..hehehe

    laki kalau pegang tangan ngn sama2 pun,akan di cop gay..

    pompuan kalau muaxzz2.. tak di panggil les pun :)

    ReplyDelete
  14. tengok sekali pandang,memang nampak lain macam..=D

    ReplyDelete
  15. bese jah profile pic tuu ..
    ngarut ngabe jah ni .. ^^,

    ReplyDelete
  16. meme som dh klu mu nge kimi..kahkahkah

    ReplyDelete
  17. yang hakimi love hafizin tu kan? a'ah..mmg agak confuse melihatnya. sape hakimi?

    ReplyDelete
  18. yeke niiii?hahaha boleh caye?

    ReplyDelete
  19. salam biasalah org boleh ckp apa saja
    asalkn semuanya x benarkn...:)

    ReplyDelete
  20. bagusla lurus, ingatkan bengkok XD

    ReplyDelete
  21. hahaha..nuru pon tertipu gk mule tgk DP fb awak..
    last2 bile awk dh add nuru bru tahu ahahaha

    ReplyDelete
  22. macam mana ghope profile picture hang tu weh? nak ushar?

    ReplyDelete
  23. hahahahaah!! chOyy~~!! sweet tu.kah3x

    ReplyDelete
  24. haha...bikin kontroversi je ko ni kan..(^^,)

    ReplyDelete
  25. eh akak x perasan pun gmbr 2 cmtu
    haaa die x kenal awk btl2 la 2.
    sbbb kalau knal awk dr entry mst x de timbul bnda ni

    tp kan dik,bnda ni leh jadi fitnah kan?hmmm...kdg2 bnda yg leh timbulkn fitnah ni xelok kan..tkt jdi mcm kes cikgu 2..hope xde la yg amk serius sgt bnda ni.hehe

    ReplyDelete
  26. gay jugak..weee..ingt ke imbobo je diangap gay..ngeeee..

    ReplyDelete
  27. pic profile tu hok hakimi luv hafizin tu ker?hahaha...patutlah..bahaya2..bek tukar, boleh menimbulkan fitnah tu

    ReplyDelete
  28. Hi3, mane pic nyerr nop tgk gop bakpe di kate gay..

    ReplyDelete
  29. Hampir mnyebabkan pose trbatal bile bce entri ni..hahaha...Gay?? hhahaa....isyk3

    ReplyDelete
  30. patutla mcm pelik semacam je tgk..tp sy berprasangka baik, mungkin tu adik tadika awk yg lukis ke kan hehe :P

    ReplyDelete
  31. gay???
    adoiii..
    naseb baek la tak pernah terpikir camtu..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.