info

yang ni entry berbaur info untuk perkongsian. tapi rerasa aku info ni macam dah ramai yang tahu.. laki laki ataupun wanita yang tak minat info sila baca ps kat bawah tu je..

kalo korang rasa info ni korang dah tahu..korang boleh skip baca entry ni dan scroll ke bawah. nampak je butang komen tu..klik lelaju..otomatik dia akan kuar popup windows..korang tulis yang entry aku ni kosong..tak berguna, info dah lapuk..orang nak bagi info, nak tulis info jugak..

kalo korang komen macam tu sekali pom..aku terima seadanya..aku tak ego macam iffah.. aku mengaku aku silap..kekadang je iffah tak ngaku yang dia silap..korang pernah donlod movie atau cerita? korang tahu tak ada yang korang donlod tu gambar dia tak lawa.macam gambar cetak rompak je.. pastu time nak donlod tu korang perasan tak ada kod mcm ni.. TS, CAMRip,PPVRip, DVDRip, DVDSCR, BDRip,R5 dan R6.

aku rasa korang semua yang kaki donlod movie orang puteh mesti tahukan?jadi, aku tak nak memanjangkan entry.nanti orang cakap aku nak share benda yang orang dah lama tahu..haha

ps : hari ni berbukak pose bersama dato'
info info Reviewed by Hafizin Jamil on Sunday, August 21, 2011 Rating: 5

31 comments:

  1. ape info nye weh..grrrr

    y aku nmpak ko kutuk2 aku

    senget!

    ReplyDelete
  2. dolod kat syok.org slalu mcm tu..gmbr xlawa n kdg tu, wat lenguh je dolod, last2 xleh bukak..bek dolod korea je..haha

    ReplyDelete
  3. pnggil tok kadi kunk

    wekkkkkkkkk :P

    ReplyDelete
  4. takde info pun bila aku baca. hehe ;P

    ReplyDelete
  5. oh mai!

    aku bukak ngn nenek aku semalam ileks je

    ReplyDelete
  6. haha.infonya pasal format tu la..korang tahu tak pasal rip2 tu..

    aku nak share yang tu la..tapi korang tak dapat scan la plak apa aku nak sampaikan..haha

    ReplyDelete
  7. mana info nya~~

    terkebil2 nengok entry ni..

    ReplyDelete
  8. hahahaha, message tak sampai ni HJ, cepat sgt cabut lari...huhuhuhu... tp mmg pon kalau silap dwload de gmbar yg kabur, tak elok..

    ReplyDelete
  9. info mngutuk iffah ke? hahaha..

    ReplyDelete
  10. mano infonyo!!..

    kawe tak rajin singgoh lagi sebelum ni..first time tu!!.
    sungguh!!.
    rajim singgok pakson jah!.
    buko poso hotel mano ni?

    ReplyDelete
  11. tak tahu hujung pangkal ni...baca jer la...hehe

    ReplyDelete
  12. nkooooooooooooo ni kannnnn....akak ponnn tak tau ape ko nak cakap ni hj oiii...

    ReplyDelete
  13. haha...ak phm info ko nie HJ...cme ak nk tnye la rip r5 n r6 nie lbh lawa lg ke dri blueray??

    ReplyDelete
  14. infonye mane,ika xphm pe pun haihhh hehe

    ReplyDelete
  15. info tegantung nie... apa mesej yg cuba disampaikan nie?? haaiihh T____T

    ReplyDelete
  16. mana info nya. kod kod tu memang la perasan. jadi apa???apa????apaaaaaa???

    ReplyDelete
  17. info ko hlg kt ne wei??????
    hahahaah..

    ke ko nk ckp y ko mkn gn dato' hr nih??? ceh.. haha

    ReplyDelete
  18. ceh..mana infonya??

    yang ps tu ker?nsib aku xdop datuk

    ReplyDelete
  19. HAHAH..just share anything u knOw.

    ReplyDelete
  20. eden pc ps kat bawah je..=)

    ReplyDelete
  21. errr...
    infonye tu je???
    adehh.
    hj hj.. ^^,

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.