mukabuku

rasa nak menggedik je pepagi ni.. ni mungkin pasal perut terlalu kenyang.. almaklum..sahur dengan kari kepala ikan toman dan ayam kampung rebus.

facebook ada prob ke? sebab pagi ni aku nak bukak mukabuku aku tu..dia cakap account temporary unavailable. rasa cuak gak sebab dalam banyak gegurl muka macam kpop..

tu pasal akaun..kalo kat blog, aku tengok butang share dan butang like untuk facebook tu macam ada prob gitu.. dia jadi besar je dengan tulisan facebook yang tak habis.rerasa la, ni problem aku ataupun problem global eh?

p/s : kalo sesapa ada prob sama nga aku.share la.

mukabuku mukabuku Reviewed by Hafizin Jamil on Sunday, August 07, 2011 Rating: 5

41 comments:

  1. erk?.. lme x bukak fb..so xtahu..hahhaa~

    ReplyDelete
  2. ika xtau pun..kena check ni cenggini hehe

    ReplyDelete
  3. ok jer...tatau la kalo td dia buat hal kn

    ReplyDelete
  4. ok je bukak facebook..kita yer akaun xde apa2 masalah..

    cube tanya kawan yang lain..huhu

    ReplyDelete
  5. nk y kpop je

    erk okeh je muka buku ai..dedua lagi

    jiji nye oke je kan?

    ps: sje nk jeleskan..

    ReplyDelete
  6. eka pernah kena..jgn risau..sekejap jer awak....tak tau kenapa..

    ReplyDelete
  7. ni eka punya entry pasal fb ngeng ni..hehe

    http://ekahafizy.blogspot.com/2011/06/facebook-kenapakah.html

    ReplyDelete
  8. hehe, rase biasa jek XD

    ReplyDelete
  9. slm...fb mama okay jer x ada apa2 pun...:)

    ReplyDelete
  10. ehe..dah ok dah..saje kot dia nak kasi neves..

    ReplyDelete
  11. hehe. . fb ryn ok jewp. .
    ta de msalah. . :)
    so, ta thu laa. .

    ReplyDelete
  12. ok je bukak

    ko nyer kena hack kot

    *tetiber

    ReplyDelete
  13. fb sy pun ok jer :)
    hensem sgt kot tu yg kena hack hahaha...

    ReplyDelete
  14. keh3,, ingat nk ckap psal 'cinta mukabuku' najwalatif tuh :D

    ReplyDelete
  15. masalah ko je kut..aku tak jadi gtu pon..heehe
    tu maknenye die soh kurangkan fb la tu..
    =p

    ReplyDelete
  16. die nk main cu cak ngn ko la tue... hahaha

    ReplyDelete
  17. amboi taleh blah der. stok k pop yang takut hilang haha! ala chillax der. dia main sembunyi-sembunyi ja tuh. hehe =')

    ReplyDelete
  18. akak punya ok..
    oo ada time2 fb pening la tu kot.eehe
    wa masalah global giteww

    ReplyDelete
  19. assalam..

    huhu fb mmg ska wat hal..

    sejak2 fb dok rajen tkaq style..

    mcm2 hal jd..

    dh x best fb skrg...huhu

    ReplyDelete
  20. boleh x tya... mukabuku tu hape? ha ha ha... lame dh xde akaun fb

    ReplyDelete
  21. hahaha..tenet slow kot..
    tu yg jadi lagu tu..^^,

    ReplyDelete
  22. dkna tak buka lagi mukabuku hari nie...huhuuuuuu

    ReplyDelete
  23. smlm msa ak bukk oke je....

    ReplyDelete
  24. weee....tu dugaan tu...dah ok ke belom?

    ReplyDelete
  25. Wasehh, kemain lg lauk sahur dia ;D

    *FB kte ok je ;)*

    ReplyDelete
  26. kdg2 fb memang cm bengom sikit
    dh boleh bukak lagi ke x?

    ReplyDelete
  27. biase jew.. aku main fb ok jew...

    ReplyDelete
  28. besa la facebook kam..kehkehkeh...menguji kesabaran...=P

    ReplyDelete
  29. fb ikut tuan gak .. kalau tuan ye dop bape ngat sbb tu jadi gtu

    ReplyDelete
  30. masalah global..dulu pon aku penah kena tapi ok balik..


    rilek bro..hahaha

    ReplyDelete
  31. ya eh?

    awalnya buka mukabuku..hehe..

    xtau lak..ok ja buka fb skrg la..ehheheh

    ReplyDelete
  32. ok jerk..

    ingtakn lagu muka buku tadi..hehehe

    ReplyDelete
  33. eyfa tak tahu sebab lepas sahur aje terus tido. ngantuk. ehehee

    ReplyDelete
  34. kena hack kot? hahahahaa. padan muka ! :P

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.