Newcastle United vs Arsenal

nampaknya tak kesampaian aku tengok match pertama EPL arsenal semalam. kalah dengan tido. sory wenger.. tak support ko dengan player2 ko semalam. nak buat macam mana, tido datang bersama pakej mimpi yang menarik.

so, entry ni berbaur kefanatikan terhadap bola. korang yang tak minat bola ataupun wanita mahupun perempuan yang jengkel, harap maaf. anda boleh klik butang merah atas sebelah kanan. kalo tak silap simbol pangkah tu.

full time arsenal seri dengan newcastle 0-0. untung gak tak tengok..kalo tak habis dah hatiku berseranah sebab dok melepaskan binatang binatang buas buat seranah kat player2 arsenal. tengok livescore, nampaknya gervinho kena kad merah, and ramai plak player yang dapat kad kuning. so, terbaik...tengok highlight.

aku dapat rasa yang member aku sebelah sana yang juga fanatik man u, chelsea dan liverpool tersengih sakan. jumpa raya pasni mesti tak leh nak melalak kuat kuat.aha.
sape nak link download video fullmatch/highlight..bagitahu aku..aku boleh kasi

p/s : udang sahur masih ada yang lebih..
Newcastle United vs Arsenal Newcastle United vs Arsenal Reviewed by Hafizin Jamil on Sunday, August 14, 2011 Rating: 5

17 comments:

  1. erk kata tak minat

    awal benar tdonye

    ps: Sjak bile ko layan 'ps' gk ni

    ReplyDelete
  2. jangan dimakan plak udang sahur yang lebih tu...dah azan pon =D

    ReplyDelete
  3. nak udang!oit..nite tu entry kul 2 pagi la..nak carik gaduh la ni ek..haha...arsenal?patut smlm hubby nak tgk..tapi......hahaha..sian dia..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    pc skong liverpool je..Gerard terbaik^^

    ReplyDelete
  5. Liverpool pun seri da.. adoih keciwa

    ReplyDelete
  6. haha awal ni dorg belum panas lg...

    ReplyDelete
  7. habislah arsenal, tak hidup xde playmaker.

    ish3

    ReplyDelete
  8. hahaha, nak cakap jugak..kurang minat bola...weee

    ReplyDelete
  9. bak sikit udang yang sahur tu, hahahah (^___^)V

    ReplyDelete
  10. saya layan piala malaysia jerk, Gomo Klate Gomo...hi3

    ReplyDelete
  11. aku x minat piala dunia nie... hihihi

    ReplyDelete
  12. tak layan arsenal n newcastle..
    layan chelsea je..

    hahahahha...:P

    ReplyDelete
  13. ak nk tekan pangkah wrna merh tuh..
    bye hahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.