ringtone ramadhan

dalam kesepian jumaat ni..boring datang tanpa diundang. dah la lapar sudah datang tanpa diundang. maka bertambahlah tetamu tak diundang..tetamu datang mana boleh nak tolakkan??ihtiram tetamu tu salah satu adab Islam kan?

so, aku tak leh nak buat apa melainkan melayan boring aku ni. tercetus la idea nak buat ringtone yang akan berbunyi secara automatik bila masuk ramadhan. aku tak buat apa pom..cuma potong lagu tu jadi pendek je..

korang yang tengah boring gak tu..cuba dengar sambil hayati...best ke tak ringtone ni..kalo best..boleh buat ringtone kan??haha..zaman skang ni bukan zaman monofonik lg..orang dah buat ringtone dengan format HD lg..

aku nak kasi kredit kat member aku sorang ni, nama dia abang long..tenet dia ada problem..maxis nak cari pasal nga dia..sian dia..terus tido bila tak dapat connect intenet..haha..



p/s : sila bagitau sedap ke tak ringtone tu.aku tak pandai nak masuk terus ringtone tu dalam entry ni..link download
ringtone ramadhan ringtone ramadhan Reviewed by Hafizin Jamil on Friday, August 05, 2011 Rating: 5

40 comments:

  1. dah dengar..anak arab mana yg nyanyi tu??hehe comel lah suaranya..

    ReplyDelete
  2. hikhikhik...dkna dah dengar...comey jer suara tu haa..kalau lagi panjang mesti lagi menarik...

    ReplyDelete
  3. cewahh comey je sora dia :D

    ReplyDelete
  4. olos tokleh dengar pulok, takpo nati kawe donlop...

    ReplyDelete
  5. alamak.. ternet slow r..nk komen ni pn jenuh tggu apetah lg nk donlod.. huhu =)

    ReplyDelete
  6. comel je suara..heee..tapi anis suke diari ramadhan rafiq punye lagu..ce try..best gak..

    ReplyDelete
  7. alahaiiiii..cumeyllll mcm saye..kah kah kah

    *(^_^)*

    ReplyDelete
  8. hehe..comel!akak takda ringtone

    ReplyDelete
  9. comey je bunyinye..
    sore knk2 hehehehe

    ReplyDelete
  10. aku punye panas xabes lg.maxis gurau kasar ngan aku 2 hari nih.hu3

    ReplyDelete
  11. sedap sedap..

    kalau ko buat bisnes pown laku nie..hihihi :D

    ReplyDelete
  12. wee suka suka..
    nak nak

    ReplyDelete
  13. nak download jugak...

    sedappp lak depa nyanyi..

    ReplyDelete
  14. dh sedap dah

    cuma kalau bebudak tmpat keje dgr mesti tikam diri

    aneh bunyinyerr

    ReplyDelete
  15. kite pakai hp ringtone monofonik .. xleh buat lagu ramadha tu....xoxoxoxo...

    ReplyDelete
  16. Alahai suara dia, comel ><

    ReplyDelete
  17. baru abes dengo nih , comel , kiut jep bunyi , teros jatoh hati nak mendonlod ... huhuuu ~ tq bg link !

    ReplyDelete
  18. 1st tme dengar ringtone tu bro.. sedap gak.. masyuk..

    ReplyDelete
  19. comel la suara yg nyanyi tuh..;D

    ReplyDelete
  20. ohhhhhh, comel sangat sore diee. hihih

    ReplyDelete
  21. first time dengar.
    kalau ngan HJ...
    ok kot..
    heee~

    ReplyDelete
  22. eh nak buat ringtone gk la sbb suara die comel hehe..boleh kan,boleh kan (sambil kelip mata) hehe

    ReplyDelete
  23. so sweet..

    sempat ye tukar ringtone. ok la ada org nak call, nk mesej.

    kite ni tak de sape nak call. ada ringtone ke x, xde hal.. igt nak campak jer hp tu. haha~

    ReplyDelete
  24. donlod cepat2 .. hehek ..bes gak , time2 sahur psg kuat2 mudah lah bgunnye

    ReplyDelete
  25. oo , Tia takleh pakai .. bunyi dia mengejutkan .. buat alarm masa sahur okey :)

    ReplyDelete
  26. okeh ringtone itu comel skali

    ps: Tkde mkne tumpang menumpang..kalau ta best takkn komen berpuluh2 *jeles

    ReplyDelete
  27. okeh ringtone itu comel skali

    ps: Tkde mkne tumpang menumpang..kalau ta best takkn komen berpuluh2 *jeles

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.