khamis yang spontan # 5

"aku kena reject"

ps : still single..haha
khamis yang spontan # 5 khamis yang spontan # 5 Reviewed by Hafizin Jamil on Thursday, August 25, 2011 Rating: 5

50 comments:

  1. wordless wednesday???err...

    haha..kena reject eh?kesian...

    ReplyDelete
  2. sgt ringkas tp mendalam mksudnya...

    ReplyDelete
  3. hahahha, ayat tak cukop power tuuu..

    ReplyDelete
  4. salam H.J kenapa boleh kena reject plak ni...

    x apa lah bunga bukan sekuntumkn...
    byk lg kat luar sana yg suka , jgn risaulah ....

    mama doakan agar dpt pengganti yg baru dan lebih baik lg...:)

    ReplyDelete
  5. yke?? kesian..huhu..xpe2..bunge byk agy kt lua neh..jgn riso ye? chill bro..slmt ary raye hek9!~

    ReplyDelete
  6. sape yg reject ko,.kesian,.hehehehe

    ReplyDelete
  7. dkna ada..dkna ada...dkna ada...hahahaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  8. lerrr...kene reject pulak..hahhaa..iffah kan ade...:P

    ReplyDelete
  9. xpe, cikgu ipah ada setia menunggu, wakaka

    ReplyDelete
  10. sape rejek ko yang BAIK ni..wakaka

    ps: Keroro ngn pie ni MENGADA! haha

    ReplyDelete
  11. wOOOW! kena reject tapi ramai tawarkan diri disini hahaha...untung arr bro

    ReplyDelete
  12. Cr pown still single lagi, tapi Taken.. hehehe...

    ReplyDelete
  13. saje je bgtau tang 'singe' tu ye..iklan!

    ReplyDelete
  14. apekah konspirasi yang berlaku ni. saja buat gossip la tuh. :D

    ReplyDelete
  15. haaha.kau kene rejek dgn spe nih doll

    ReplyDelete
  16. banyak makna disebalik ayat itu...

    ReplyDelete
  17. reject kerja?reject dengan si gadis?reject dengan bakal mertua?reject proposal?reject assignment? reject apa ni?grrrrrrrrrrrrr! *kan dah teremo,haha

    ReplyDelete
  18. ok pe single....hahaha?
    reject leh laku lagi..kan kan...

    ReplyDelete
  19. lek la..kena reject ngan sape pun yg pasti cube lagi..:)

    p/s:ramai setuju, ko minoriti..hihi..tp xpe aku buat bukan autoplay..:D

    ReplyDelete
  20. dia nak ckap dia single tak berpunya lagi. anyone?

    ReplyDelete
  21. huhui. orang kate ade lah tu jodoh kau. bukan dia. kbai

    ReplyDelete
  22. sabar ye.takpe, gi carik laen.haaha

    ReplyDelete
  23. kena reject itu indah...hehehhe :P

    ReplyDelete
  24. wowooo,kene reject?,..istighfar banyak2,..ade slapnye tu,..

    kite bley buat 1 club single ni,.hehe,.

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.