entry tanpa tajuk #3

entry tanpa tajuk #3
entry ini adalah entry merapu yang mana tidak ada kaitan antara yang hidup dan yang mati..entry yang kosong dan mungkin juga entry tanpa tajuk sebab aku belom …
Read more »

entry tanpa tajuk #2

mesti ada antara korang yang tengah menghitung hari...sedar tak sedar hari ni dah hari jumaat kan..?esok sabtu..orang yang berpacaran mesti ada date esok..?bet…
Read more »

entry tanpa tajuk

ramai yang setuju dan ramai je yang tak setuju bila aku buat spontan khamis pasal penampilan tu..penampilan tak penting..tapi yang penting otak genius dan poke…
Read more »

khamis spontan

penampilan tak penting..yang penting otak genius, dalam poket ada duit.. ps : member aku bagitau #
Read more »

Spontan Khamis

sape masih single??
Read more »

tak tahu nak letak tajuk

ini entry wordless..aku tak nak cakap banyak..memandangkan malam ni team feveret aku nak beraksi..aku saja nak wish kat player - player supaya diorang bermain …
Read more »

wordless wednesday

wordless wednesday
ps : wordless la sangat!!
Read more »

doktor cinta

ada sorang member aku..luah pada aku masalah cintanya..dia betul2 ingat aku ni adalah DR.CINTA setelah terbaca satu post dari kawan aku kat wall FB."hai D…
Read more »

kisah aku

hari ini aku hanya mampu tersenyum.melihat gelagat anak-anak muda saudi memasuki kelas. lebih dikenali dengan nama 'syabab' di saudi..mana tidaknya...d…
Read more »

Sahih Muslim

jadual kelas hari ni sangat padat...hoho..dalam 5 hari kelas..aku rasa yang ni paling fit sekali...sampai nak update belog pom susah...haha..ni pom masih mencu…
Read more »

kek lapis sampai di Saudi

kek lapis sampai di Saudi
salam sabtu..harap kekorang semua sihat je di hari minggu ni..hari minggu korang kena sentiasa hayati..baru tak cepat rasanya bila hari senin nanti..dlm kepala…
Read more »

erti penyesalan

erti penyesalan
salam jumaat..minta maaf bebanyak ada blog yang tak sempat aku kunjung walaupun nak kunjungi..blogger wanita cun datang singgah pom aku buat derk je..liyana za…
Read more »

tabiat saudi

tabiat saudi
hoho..korang tahu tak..warga arab saudi ni ramai je yang suka membazir..maklum la..negara yang kaya raya..duit tak tahu nak letak kat mana da..bank pom sampai …
Read more »

Spontan Khamis

cinta dua benua ps : ........
Read more »

bawa Hammer ke sekolah

bawa Hammer ke sekolah
salam rabu. entry ni ditaip sementara menunggu kelas dalam sejam lebih lagi. eleh..kelas pom nak kecoh kecoh..confirm..mesti ada yang bisik bisik dalam hati ma…
Read more »

wordless wednesday

wordless wednesday
ps : tengok yang tersirat jer
Read more »

harta ?

hari isnin..selamat bekerja dan selamat belajar kepada warga malaysia..ehehe..dan kepada sesiapa yang belom lagi menghabiskan puasa 6 di bulan syawal tu..cepat…
Read more »

kelas pertama

hari ni hari ahad wei...hari pertama aku masuk kelas a.k.a kuliah sejak aku sampai sini..kena plak hari ni semua member malaysia yang sekelas dengan aku tak na…
Read more »

akhirnya

selamat petang sabtu..macam mana sabtu..?isi bebaik yer..nanti ada yang bocor..rugi hari minggu tu..kalo aku jadi ezad skytech tu..sah2 aku tido sampai malam.…
Read more »

menantu

salam pagi sabtu wei..aku dengar kuliah aku dah start dah hari ni..eehe...tapi rasa malas nak pergi lagi ..seminggu dok bersahaja dan bersahaja..hantar member …
Read more »

Mesir dan Israel

ustaz aku ada cakap, perang yang paling susah untuk menang adalah perang dengan askar yang tak takut mati. askar yang mana pergi keluar berperang adalah untuk …
Read more »

spontan khamis

ooo..selamat pagi dunia.. ps : letih amat
Read more »

Spontan Khamis

Saudi cuti khamis & jumaat ps : baru nak tido..haddoi..
Read more »

wordless gedabak

wordless  gedabak
ps : credit to tukang gambar
Read more »

syukur

syukur
embun pagi hilang bersama cahaya mentari. peraturan alam..semua akan hilang, akan hancur. hanya Allah yang Maha Esa akan kekal. namun..masih ramai manusia yang…
Read more »

wordless wednesday

wordless wednesday

upgrade android gingerbread

hari selasa dah nak habis wei..esok hari rabu plak..panjang umor dapat la jumpa hari rabu esok..sesape yang ada date dgn kekasih hati tu.jangan konfirm sangat …
Read more »

beza waktu Saudi dan Malaysia

hari ni dah hari selasa wei..maksudnya pagi nanti di waktu malaysia mesti ada kipas susah mati bola sepak berjaga malam..ada match Champion League malam ni..ar…
Read more »

resipi nasi air

resipi nasi air
entry ini ditaip dengan mata baru je bangun tido..pukol 4 a.m. bukak mata tengok ada orang tak tido lagi..dia cakap nak tunggu waktu sahur..? haha..terbaik la.…
Read more »

live dari madinah

bumi madinah masih lagi dalam musim panas..agaknya di pengakhiran..tiupan angin menyapa muka...masih terasa bahang bahang yang tinggi suhunya..apakan daya..seo…
Read more »

ganti dahulu ke baru boleh puasa enam?

macam mana syawal.?tak habis lagi ke raya..? dah2 la raya..pose enam la plak..hehe..memana pompuan yang nak pose enam mesti nak tahu sama ada boleh tak nak pos…
Read more »

virus ym

virus ym
bila aku bukak ym..selalu je member aku yang sorang ni dok tegor aku...dalam bahasa inggeris plak tu...aku tau la yang memang dia terer english..tapi, jarang j…
Read more »

cara taubat

ada je orang bila dia buat silap, lepas tu menyesal dan nak bertaubat...tapi dia asyik bertangguh je taubat tu sebab dia cakap kena solat taubat dulu baru diki…
Read more »

lelaki unik

lelaki unik
time aku cuti kat mesia tu, ramai je aku jumpa memember aku...tak sangka ada sorang member aku ni...pergh..memang unik..unik dan eksotik katakan.. disebabkan…
Read more »

Arsenal Vs Swansea

ulasan permainan arsenal malam ni..aku tak nak cakap banyak..kalo fan Arsenal yang tengok match arsenal versus swansea tadi..memang sedih + frust.. arsenal m…
Read more »

sesi pagi dan petang

sesi pagi dan petang
hari ni adalah hari sabtu.. tak ramai sangat yang online melainkan ibu2 muda yang sibuk menguruskan rumah dan tangganya...tambah2 ada anak anak tangga plak..ya…
Read more »

Keroro Tanya Wishlist Gadget 2011 Saya

Keroro Tanya Wishlist Gadget 2011 Saya
sesape nak join klik gambar alien korang nampak tak gambar di atas tu..mesti nampak kan..? sergeant keroro buat segmen.. walaupun aku ada hutang 2 lagi ent…
Read more »

entry pertama

dikala entry di tengah malam di waktu mesia..di sini baru je pkol 7.45 malam.. baru lepas maghrib nak masuk isya..korang  kat malaysia ada lagi ke yang tak tid…
Read more »

operator maxis

haha..aku jenguk cikgu GEn 2 tadi..tertarik dengan citer pasal dia bengang dengan celcom.. aku pom pengguna celcom..siap pakai Upax lagi..pasai tu la ramai aw…
Read more »

perbaharui penangguhan PLKN

esok sehari lagi aku terminate broadband maxis ni..cukup la 2 bulan lebih aku guna..tu pom dalam sebulan bayar dalam 25 hinggit je..kita jumpa di saudi arabia …
Read more »

member ku jadi model

member ku jadi model
member aku pernah cakap yang dia sangat anti dengan seorang model ni..?sbb apa? sebab model tu sanggup menggadaikan segala jenis bentuk tubuh dia untuk menggap…
Read more »

packing

tak sampai seminggu lagi kan??mesti ada antara korang yang tengah packing and packing. pada yang first time nak masuk u..mesti dalam kepala tengah serabut nak …
Read more »