bawa Hammer ke sekolah

salam rabu. entry ni ditaip sementara menunggu kelas dalam sejam lebih lagi. eleh..kelas pom nak kecoh kecoh..confirm..mesti ada yang bisik bisik dalam hati macam tu..betul tak DKNA..?

tapi tak pe..tak yah baca la perenggan pertama tu..baca perenggan kedua terus..tapi.entry ni ditulis kerana aku terkejut dan terpegun..terpana pom ada seketika..lama dah aku dok terpana..sejak datang sini tahun lepas lagi..

tahu tak yang student kat sini kaya raya..??semuanya datang dengan kereta..(sebab moto tak dibenarkan kat sini )..tak de la naik moto ego, moto nouvo tu..wave 100 apa lah lagi..moto modenas JIJIYUE sah-sah tak de..diorang datang bawak kereta besar - besar woo...yang bawak keta besar tu, umo tak sampai 20 tahun lagi..maklum la..budak sekolah menengah..

korang pikirla..macam mana budak sekolah menengah bawak keta besar..confirm dan sah yang diorang akan besar kepala..tadi..baru je aku snap gambar keta hammer..tak tahu student mana yang bawak..hoho..

hammer kuning ni..korang ada ke.?

ps : nanti aku bawak balik satu guna AP..haha
bawa Hammer ke sekolah bawa Hammer ke sekolah Reviewed by Hafizin Jamil on Wednesday, September 21, 2011 Rating: 5

43 comments:

  1. uih....hammer keta...ingat bawak hammer betul...nak ketuk sape lah tadik

    ReplyDelete
  2. hammer kuning tu Sultan Johor bawak gi kebun kot

    ReplyDelete
  3. Ko.jln kki jela weh


    susa nye nk komen hurm

    ReplyDelete
  4. Ko.jln kki jela weh


    susa nye nk komen hurm

    ReplyDelete
  5. Ko.jln kki jela weh


    susa nye nk komen hurm

    ReplyDelete
  6. aku pom ingat hammer tukul besi tu . halamak . menci der baca entry pentipu mcm nie . Hahaha

    ReplyDelete
  7. wahh..kagum seyhhh.. ai skuter buruk je mmpu..

    ReplyDelete
  8. ak stkt mmpu bjlan kaki je sob3..

    ReplyDelete
  9. oi oi..asal gmbr kaklimah pny Hammer blh ad dlm blog ni??
    ce cite ce cite :P

    ReplyDelete
  10. fuhhhhhhhhhhhhhhhhh hebakkkk lah.kau hado.pokcik pon tak dok.

    ReplyDelete
  11. dulu pegi skolah bawak moto je.
    -.-

    ReplyDelete
  12. tak mesra alam la bwk kete.. buat tambah pencemaran je.. muahahaha.. padahal jelez.. ngee..

    ReplyDelete
  13. dkna pergi kelas tak kecoh macam hj...elehhhh!!..nak habaq mai hj best student la kononya...hahhaaaaa

    student sana kaya ey?? pasti hj pon kaya gak kan..kan...kan...??

    ReplyDelete
  14. salam H.J...la mama ingatkn hammer yg kecik tu rupa2nya hammer beso warna kuning tu...terkenalah ni...:)

    ReplyDelete
  15. haha aku ingat depa bw hammer yg hammer tu..hupenya hummer

    dream car aku tu beb. so far, br dua org aku tgk drive. aku punya nganga kalau ko dpt bygkan..x tkata. mmg jatuh cinta giler ah ngan hummer ni

    ReplyDelete
  16. budak jaman skang.. kaya raya.. kat tempat aku.. yang bawak merc pun de..

    ReplyDelete
  17. aku ingat dia bawak tukul besi tadi. haha ;p

    ReplyDelete
  18. Beb, aku msg fb ko. Ada dpt x?

    ReplyDelete
  19. hehehe. ingatkan Hammer tu tukul.. rupanya Hammer tu.. ehehe.. memang tak pernah nampak keta Hammer depan mata...

    ReplyDelete
  20. adoiiyaii..ingat tukul..huhu..beskal xder org bawak ker? :p

    ReplyDelete
  21. haha..mati2 aq ingat bawak tukul g sekolah..kah3~

    ReplyDelete
  22. Urmmmm....mcm mn ni. Msg kat fb kitaorg yg blog jue & hanie tu je la. Bg email kat situ. Rsnye bole msg

    ReplyDelete
  23. hahahha..igt tadi hammer lain..rpenyer kereta...hahahaha ;p

    ReplyDelete
  24. Hammer kuning? Ada. Tapi kecik comel je.buat letak kat atas meja opis....hheee

    ReplyDelete
  25. Wokeh...dpt dah email ko. Nanti kalu ko nak del komen tu sbb ko xnak email tu expose, ko ley buat lah beb sbb aku dah copy =)

    siang ka sana?cni tgh mlm dah beb

    ReplyDelete
  26. perghhh..hammer tu..gilalahhh hoho

    ReplyDelete
  27. erm untung la kaye hehe =D ~
    sme la kt kampus sye dlu ~~ stdnt bw ferrari sume nk kwan die~~ nk ambk kesmpatn ~ perlu kw? no la.. kaya2 pn 10 sen kena duit sye jugak ngeee~~~~ pe cite tu hehe =D

    ReplyDelete
  28. wallaweh. gila kayo student kat sana. kalo ko betul betul bawak balik hammer nanti aku & Jue nak tumpang!

    ReplyDelete
  29. mu silap gi awal..tokdea braso turbo

    ReplyDelete
  30. seee, aku macam sume orang jugak, ingat hammer penukul :P



    jalan kaki lah lagi nampak cun #Kbai

    ReplyDelete
  31. Terbaek kawwwwwwwwww.. Hammer tu..

    ReplyDelete
  32. Ha ha ha!! mula-mula baca tajuk ingatkan org bergaduh kat skolah kena pukul ngan hamer (martun) keh keh

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.