entry tanpa tajuk

ramai yang setuju dan ramai je yang tak setuju bila aku buat spontan khamis pasal penampilan tu..penampilan tak penting..tapi yang penting otak genius dan poket penuh duit..?

haha..aku tabik la sape yang setuju tu...dah tahu da.yang setuju tu confirm2 lelaki..lelaki ni memang memahami sikit.ada gak blogger pompuan yg memahami..sweetnye...haha..kalo perempuan..macam biasala kan..pemikiran yang complicated..di luar kawalan dan di luar jangkauan...haha..

maksud aku di situ adalah apabila lelaki macam aku ni keluar outing la..penampilan tu tak penting sangat..setakat selipar jepun kawin dengan rambut macam bangun tido..tapi pakai perfume playboy..tak pe la kan kalo macam tu..?tapi sebenarnya ada duit sampai tak leh nak tutup dompet..selalu dapat anugerah dekan kat universiti..?ape macam..?haha

respon wanita plak..tak leh macam tu..macam mana nak jumpa bakal mertua nanti..macam mana nak interview kerja nanti..macam mana nak kawin nanti..tengok complicated sangat..haha..baik lelaki macam pilow syazwan tu..simpe je..blh mandi kolam lagi..haha..

ps : aku nak  g mandi kolam jugak la...
entry tanpa tajuk entry tanpa tajuk Reviewed by Hafizin Jamil on Thursday, September 29, 2011 Rating: 5

22 comments:

  1. bergantung pada keperluan dan situasi... bila perlu tampil kemas, kemaskanlah diri...

    ReplyDelete
  2. kalau keluar pakai selipar jepun, rambut mcm sarang burung tu memang sempoi habis la..setuju jugak dgn msred...bergantung pada situasi juga..

    ReplyDelete
  3. suka lelaki yg simple je.. janji kemas.. :)

    ReplyDelete
  4. simple tu dh memadai~~
    tp jgn selekeh...

    ReplyDelete
  5. serabai p0n kdg2 blh nmpk hnsem jugakkk..tp kalo yg memerlukan kekemasan yg rapi, kene laa jage dikkk..xkn nk serabai tyme jmpe mertua n iview..cnfm laa kene reject..tgk keadaan laaa :)

    ReplyDelete
  6. Aku ttp x stuju

    org akn pndg luaran dlu

    g mne2 ppon muke cam penyangak akan di pndg hinh
    jd pnmpilqn biala simpel tp xrupe penjenaywh

    ReplyDelete
  7. huhuhuu...no komen...org kate cinta 2 buta...kikiki

    ReplyDelete
  8. saya setujuuuuuuuuuuuuu.... bestnya jadi lelaki.. tak complicated sangat kan.. simple mimple... ekekeke

    ReplyDelete
  9. huuuuuuuuuuuu
    kene comei luor dlam =]

    ReplyDelete
  10. kalau dah kacak tetap kacak...
    tapi pastikan kekacakan itu setanding dengan pemikiran :)

    heheeee....jangan sampai orang cakap 'muka jer kacak, peél cam haprak'

    opsss..teringat cerita dkna semalam 'dah la muka buruk, perangai pon buruk'...eh...

    selamat malam..dah ngantok ngat hasiiishhh...bleber sini dulu !!!

    ReplyDelete
  11. salam H.J...simple tu boleh dear tapi jgn selekeh...penampilan kemas sedap mata memandangnya...:)

    ReplyDelete
  12. suka laki yg kemas tapi tak suka yang skema!!hakk;p

    ReplyDelete
  13. hehe...lelakimmg sempoi.biasalah.jom2 mandi kolam.doha msh 50 degree lg skrg nit kdg2

    ReplyDelete
  14. ikut kesesuaian & keadaan pastinya~ =)

    ReplyDelete
  15. penampilan itu agak penting, esp tgk skg islam mcm mne kan? kne jaga image bro

    ReplyDelete
  16. dtg follow ubi..jom mandi air terjun

    ReplyDelete
  17. itulah beza antara lelaki & prmpuan...
    tp h.j nak kawin dgn prmpuan kan..kenalah ikut apa prmpuan suka!

    ReplyDelete
  18. yes ! sebab pompuan ni makhluk yg Alllah ciptakan dgn sifat teliti.. kl tak takde la dia bleh ingat gula tinggal bebrapa butir lagi.. garam dlm balang dah takde.. pampers anak dh abes.. bulu ketiak suami belum cukur lagi.. khenn ?? hahaha

    ReplyDelete
  19. tak semestinya orang tak pentingkan penampilan tu selekeh. tak semestinya dia akan tak pentingkan penampilan bila jumpe mak mertua atau interview.

    ReplyDelete
  20. Bg aku selekeh tu kalau nmpk kemas lg xpe, jgn serabai
    Poket kosong kalau bgaya pun x guna weh

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.