upgrade android gingerbread

hari selasa dah nak habis wei..esok hari rabu plak..panjang umor dapat la jumpa hari rabu esok..sesape yang ada date dgn kekasih hati tu.jangan konfirm sangat korang confirm akan jumpa esok..dalam sms last tu taip la.."insya Allah yang, esok kita jumpa yer..."

cakap macam orang ada pengalaman jek..anak tokey alaf 21 tak guna sms la..dia guna aplikasi whatsapp yang heboh dalam kalangan pengguna smartfon. aku..?bulan Mac lepas angkat smartfon yang paling low dalam kelasnya..samsung galaxy ace..tak leh lawan samsung galaxy tab iffah tu..haha

kekorang yang ada smartfon menggunakan aplikasi android tu..aku cadangkan supaya korang upgrade je bila ada updatenya..time beli bulan tiga hari tu..nset aku pakai android versi 2.2 Froyo..bila dapat tahu android ada kuar update versi official..terus je update ke versi 2.3.4 Gingerbread.

update tu pandai2 korang la search gugel macam mana nak buat..bila update tu..korang akan rasa nset korang akan rasa smooth sikit..lag pom korang..bateri pom tahan lama..

ps : best woo guna whatsapp..ada smiley yang unik.ehe
upgrade android gingerbread upgrade android gingerbread Reviewed by Hafizin Jamil on Tuesday, September 13, 2011 Rating: 5

24 comments:

  1. Siape iffah?nset aku cikai je weh

    ReplyDelete
  2. hahaha...korang gado la.....aku kawen kan nty baru taw!

    ReplyDelete
  3. salam H.J...dah lama mama x dengar H.J ngan iffah bergurau senda la...

    skg H.J dah mula menyakat iffah balik...suka mama...:)

    ReplyDelete
  4. iffah? ehem3...

    org pakai hp behsa ja...ahhah

    ReplyDelete
  5. tulah.esok dh rabu kan.kejap je.

    ReplyDelete
  6. ak pki fon y stkt tuk sms ngn kal je hahaaha

    ReplyDelete
  7. ambo pakai enpon cap ayam jah..hehe

    ReplyDelete
  8. update guna kies ke? kat m'sia dah ada update ni ke?

    ReplyDelete
  9. x fhm... ::smbil belek hp nokia::

    ReplyDelete
  10. fon aq biasa2 je..takde app tu..hee~

    ReplyDelete
  11. msg kau mcm tu,,euw2,,haha
    kidding

    ReplyDelete
  12. masih x mampu untuk memilikinya

    huhu

    ReplyDelete
  13. aq masih gune hp cap ayam SE tu je..

    ReplyDelete
  14. toringin nk pakai smartfon huhu

    ReplyDelete
  15. ada natang tu, tp cm sms, call n men game..

    whatsapp pun mcm hdp segan mati xmo.. xde sape nk whatsapp dgn MK.. muahaha

    ReplyDelete
  16. jeleznyer..
    ble la mampu nak beli ni.huhu

    ReplyDelete
  17. huuuuu
    bilooo la den nak pkai nset cenggini
    hehehehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.