FILE YOUR CLAIM

MicroSoft Sweepstakes Promotion, Customer Service. Your Batch No: 2011/19803/CMT Your Reference No: SHK/SMO/0829 OFFICIAL WINNING NOTIFICATION. We are …
Read more »

Quba' 2

sambungan pasal masjid Quba'.. ada orang tanya, kena ambil wudhuk kat umah / hotel dulu baru dapat pahala umrah. Kalo ikut zahir hadis...memang macam tu la…
Read more »

Quba'

sesiapa yang datang madinah..mesti je diorang kena pergi ke masjid Quba'. wajib pergi..sangat sangat la rugi jika dia dah datang madinah..tetapi tidak juga…
Read more »

musim haji, musim sibuk

musim haji, musim sibuk
dah dekat 2 minggu dah jemaah haji datang ke madinah. ada jugak yang sampai sudah ke mekah..hampir masuk minggu ketiga..tak pom skang ni memang minggu ketiga u…
Read more »

Spontan Khamis

hari-hari makan nasi dengan ayam golek pada pukul 12 malam..
Read more »

aku bukan lelaki jambu

merujuk kepada entry wordless tadi..ramai je pengomen pengomen yang kata gambar tu adalah gambar aku..bila gambar aku..mesti ada blogger kata aku nak promote d…
Read more »

wordless wednesday

wordless wednesday
ps : nampak macam kamera DSLR tak..?haha
Read more »

angan - angan # 1

teringat time kat alam sekolah menengah dulu..cikgu kat sekolah aku selalu je mendiskriminasi pelajar dia..mungkin betul gak macam tu..budak budak yang nakal n…
Read more »

header orang bagi jer

korang ada terperasan dengan header baru ke..?itu bukan header aku yang buat..ada orang kasi..dia kata header aku yang sebelom ni buruk je.. sampai hati dia k…
Read more »

mama maszull tanya

entry kosong baru ni mama telah komen...komen yang mengandungi soalan..baiklah mama Maszull ni..selalu je jenguk blog anak dia ni..ehehe..nanti nak jawab soal…
Read more »

segan rasanya

salam semua..blog dah tak update dalam 2 3 hari..segan rasanya nak menaip balik..dalam tak update..dalam tu jugak tak pegi jenguk member2 blogger sekalian..seg…
Read more »

soalan kak KalamHati

kak Kalamhati ada tanya kat komen semalam..pasal hukum tanam gigi...tanam yang dah besar and matang..bukan tanam dengan benih lagi..nak tahu soalan asal cuba …
Read more »

entry kosong

rasa macam tak tahu nak tulis pape je kat sini..sapa ada soalan atau apa - apa nak tanya aku..blh la tanya..nanti nak buat entry satu satu sapa yang tanya soal…
Read more »

entry tanpa tajuk # 5

sibuk...hari ni mungkin sibuk..nak buat sedikit urusan haji..tahun ni kena p jugak haji sebab tahun lepas dah terlepas da..minta sama-sama doakan... first ak…
Read more »

impian # 1

hoho..kalo di kesempatan umur aku..aku sempat kawin and sempat menimang anak..aku rasa aku nak didik anak aku tu arah kegamaan sikit..tak nak jadi nakal macam …
Read more »

entry tanpa tajuk # 4

kali ni dah tak yah sedar da..sebab memang terjaga terus..tak perlu nak buat ayat tersedar la kan..?terima kasih yang tolong sedarkan aku dengan komen2 dari ka…
Read more »

baru ku sedari # 2

baru tersedar dari tido..entah ke berapa kali tersedar..sedar je teringat entry seorang blogger...mulakan dengan sedar dari tido itu dengan syukur alhamdulilla…
Read more »

baru ku sedari

tersedar dari lamunan...baru aku sedar..nak kawin itu bukannya susah and bukannya senang..tapi memerlukan disiplin yang kuat bersama gaya yang simple dan meced…
Read more »