entry kosong

rasa macam tak tahu nak tulis pape je kat sini..sapa ada soalan atau apa - apa nak tanya aku..blh la tanya..nanti nak buat entry satu satu sapa yang tanya soalan tu..haha..

okeh..nak p kelas dulu..minggu yang sibuk dan sibuk...
entry kosong entry kosong Reviewed by Hafizin Jamil on Monday, October 03, 2011 Rating: 5

32 comments:

  1. entry kosong pun orang suka. xkira kalau dah ramai peminatkan?

    ReplyDelete
  2. malas tanya apa apa...belajar elok2 yea adik ku sayang..jangan notty yea..heheee..

    p/s tertiba rasa dah tua bangat nie :)

    ReplyDelete
  3. haha.chill k hj.spend a lil time 4 urself even keje mnimbun x ingat~~ ^^

    ReplyDelete
  4. belaja2!
    hehe..blurr nak tye ape walau nak tye
    hahaa

    ReplyDelete
  5. peluang terbuka: soklan serius nak tau pak ostaz...

    Ape bezanya membaca doa dalam bahasa arab dan bahasa melayu(maksud doa).......... Adakah membaca dalam bahasa arab didahulukan Allah, atau keikhlasan yang penting atau ????

    p/s ini bukan teka teki, ini soklan..

    ReplyDelete
  6. hurm...best jgk entry kosong ni :D

    ReplyDelete
  7. amboi dh mcm2 soalan ade nih...xnak tny ape.kt kls tu blaja molek2... =)

    ReplyDelete
  8. idea beku...pegi cairkan...

    ReplyDelete
  9. bz ke wei??
    ke kering idea?? hahaha

    ReplyDelete
  10. saya nak tanya satu solan je.. awek kat tempat study tu ramai ke? ekekeke

    ReplyDelete
  11. Kebetulan HJ suruh tanya..kak wan nak tanya kemusykilan member kak wan..dia tanya pasal hukum tanam gigi..apa org panggil..implan gigi?huhu..apa hukum dia..buleh ko dok?

    ReplyDelete
  12. kat sana belaja ape dan medium bahasa ape?

    tataw nak tanya ape actually..

    ReplyDelete
  13. Saya pun tak tau nak tanya bhahaha...

    ReplyDelete
  14. xtau nk tnye ape..huhu..bljr molek la

    ReplyDelete
  15. 1. ada mata air?
    2. pernah jatuh cinta?
    3. lepas habis belajar mahu kemana?
    4. jika di berikan peluang apa yg mahu di perbetulkan?
    5. apa yang dimahu cari ciri2 gadis idaman hati?

    ...ok cukup! nanti lain kali bagi lagi 5 soalan...hehe!

    ReplyDelete
  16. b'day awk ble?
    awk suke mkn kfc or mcD?
    awk suke pmpuan pkai speck ta?
    *auww...sweet gtu soaln kte...;p

    ReplyDelete
  17. sallam H.J...apa ek soalan yg nak ditanyakn pada h. J ni....ehammmm x tahu plak nak pikir apa soalan nye......

    1.umur berapa...
    2.belajar apa kat sana...
    3.bila habis belajar...
    4.suka mkn apa...
    5.dah ada calon isteri...

    hahaha...saja jer mama nak tanya...:)

    ReplyDelete
  18. Nape teruna dan bergetah? Sile print soklan ni.. Hahah!

    ReplyDelete
  19. xd pape laa nk tny kt hj..just nk ckp blaja molek2 j..ahaha ^_^

    ReplyDelete
  20. Aku nk tnye bile ko nk benci bola haha

    ReplyDelete
  21. Aku nk tnye bile ko nk benci bola haha

    ReplyDelete
  22. kenape sweet 20??

    hahaha

    ReplyDelete
  23. entry kosong pun ok per dr terus bersawang..kekekeke

    ReplyDelete
  24. entry saudara tak kosng mane ade kosong


    nampak tak, ramai yang komen?
    :)

    ada isi di sebalik ayat tuuu.

    ReplyDelete
  25. 1. suka kaler kuning atau oren?

    2. ayam mekdi sedap atau ayam kepci lg sedap?

    3. pernah beli tiket tgk pasukan bola sepak tempatan bermain?

    4. suka tak blog kitaorg? hahaha

    psst: header tunggu ah beb, aku tgh pening skit cr kaler nak masuk ngan kaler background ko

    ReplyDelete
  26. Relax HJ... Spurs tu memang tengah perform skang ni, tgk le dia kita Liverpool camne.

    Minggu depan usaha lagi ek'

    ReplyDelete
  27. anak tokei alaf 21 tue sape? hihihi

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.