minta doa kalian semua

Assalamualaikum. tengok tajuk macam ada kes emergency je kan..? tapi, rasa-rasa macam emergency jugak la.. bukan apa..esok final exam untuk sem ni. start esok …
Read more »

exam Quran

Alhamdulillah..hari isnin, dengan baiknya aku dapat melalui exam Quran. exam Quran tak de yang bertulis kat sini. Semuanya oral. disebabkan oral la aku rasa cu…
Read more »

entry jumaat

entry jumaat
paham tak jadual ni..?haha salam jumaat semua. minta maaf banyak banyak sebab sekarang ni macam dah kurang dah aktiviti blogwalking. banyak blog blog yang…
Read more »

kak LM nak pandangan

salam jumaat. kak LM ada mintak pandangan tentang memakai niqab jika keluar berjalan-jalan dengan suami. aku sebenarnya tak tahu sama ada pandangan aku ni bol…
Read more »

wordless

wordless
**credit gambar utk saudara _________(tak ingat nama)
Read more »

yang perlu ada untuk exam - tawakkal

mungkin ada antara korang yang tengah baca entry ni duduk tersengih, sedangkan aku dalam keadaan tengah dok menjawab soalan test untuk midsem..minggu ni sahaja…
Read more »

member punya masalah

hari monday. selamat bekerja dan selamat kembali belajar buat orang belah2 selatan. aku kat sini tak dikategorikan belah2 mana..tapi yang penting aku orang ove…
Read more »

oh,usul feqh

hari ahad. baru je panas - panas lepas test usul feqh. serius..rasa bodoh je dok dalam kelas tadi.. satu soalan pom tak leh nak jawab..so, dah tau kan apa pasa…
Read more »

pilih tarikh pilih hari

pilih tarikh pilih hari
fajar pagi jumaat hari jumaat..kejap je kan..?kejap atau lama tak jadi masalah..masa mana ada nasa free untuk dia berhenti daripada berlalu..yang penting.…
Read more »

oh malam minggu

oh malam minggu
nampak gambar kat atas tu..dalam gambar tu ada perkataan CHILIS kan..? kalo orang yang kaki makan mesti tahu la apa benda chilis tu. satu nama kedai makan ya…
Read more »

spontan khamis

six pack saya tak kuar lagi la...
Read more »

bila musim dingin

bila musim dingin
musim sejuk datang lagi seperti kebiasaannya. bagi yang dok kat benua arab ni..sememangnya musim sejuk ni ditunggu kerana pedih mengharungi musim panas. pedi…
Read more »

wordless

wordless
**lama dah tak buat wordless ni..
Read more »

berhati hati dalam bulan muharam

Apa macam masuk bulan Muharam? Bulan pertama dalam kalendar Islam untuk tahun baru hijrah. Mesti ramai je  blogger yang dok update pasal kelebihan bulan Muhara…
Read more »