# 7 ENTRY TANPA TAJUK

# 7 ENTRY TANPA TAJUK
sedang meniti dan menghitung hari untuk ke kelas.. rasa boring plak dok sesaje begini kan..? tidur, bangun dan makan.. seharian macam tu..plus skit surf intern…
Read more »

# 6 ENTRY TANPA TAJUK

# 6 ENTRY TANPA TAJUK
petra, jordan  dah sampai akhirnya 2 minggu..lebih pom ada. rasa macam tak puas je pergi melancong di negara orang. haha. tengok macam mana cuti akan datan…
Read more »

# 5 ENTRY TANPA TAJUK

# 5 ENTRY TANPA TAJUK
smiley orang yang dah habis exam alhamdulillah...selesai sudah exam untuk sem pertama bagi tahun kedua di universiti islam madinah. cuma sekarang ni adala…
Read more »
rasa - rasanya bakal isteri orang kelantan ke orang luar.. ?
Read more »

# 4 ENTRY TANPA TAJUK

3 subjek lagi sebelom exam final sem ni berakhir. confirm tak sabar nak habiskan exam cepat - cepat. bukan apa.. lepas exam boleh tido dengan nyenyak kan..?ni …
Read more »

SEGMEN | QASEH AJAK KENAL KAWAN BLOGGER

SEGMEN | QASEH AJAK KENAL KAWAN BLOGGER
tekan gambar utk direct ke blog ni tetiba je menggatal nak join segmen.. bukan apa.. aku join segmen ni sebab nak mencuba nasib. dengar - dengar ada hadiah…
Read more »

# 3 ENTRY TANPA TAJUK

# 3 ENTRY TANPA TAJUK
BR ni untuk awak je...haha ini adalah entry untuk hari isnin. hari ni adalah exam untuk subjek tauhid 3. entry ni aku karang sebelom aku masuk tido. sekar…
Read more »

makan beralaskan talam

makan beralaskan talam
makan dalam talam. blh nampak ke lauk apa? satu talam untuk satu sesi. mesti menghimpunkan banyak cerita dalam satu sesi tersebut. mana tidaknya.. makan r…
Read more »