makna di sebalik wordless

makna di sebalik wordless
gambar wordless wednesday tu aku letak gambar tulang ayam..hehe..manusia tak makan tulang tu. itu semua adalah makanan untuk jin - jin yang kebuluran. ingat, …
Read more »

rabu sepi

rabu sepi
Read more »

segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)

segmen : WRFW ! (walk,review,follow,win)
nak tahu lebih lanjut klik gambar segmen ni. ini adalah entry segmen. dah berzaman rasanya aku tak join segmen. tapi.. tengok segmen ni macam menarik j…
Read more »

pedihnya cinta pandang pertama

pedihnya cinta pandang pertama
amat indah cinta pandang pertama. perasaan cinta yang mana hadir ketika kali pertama memandangnya. pertama kali bertentang mata, pertama kali jantung berdegup …
Read more »

manusia itu syaitan

manusia itu syaitan
tahu tak korang yang dalam kalangan manusia ni ada sebahagiannya terdiri daripada syaitan - syaitan..? ini adalah fakta dan bukannya auta..hehe.. mungkin nampa…
Read more »

orang panggil dia Am

orang panggil dia Am
ini adalah entry rindu..haha..tetiba rasa teringat kat member aku ni.. seminggu dia menghilang. lari ke Mekah..dalam seminggu aku rasa kesepian. aku harap dia …
Read more »

family meeting

family meeting
ahli mesyuarat tingkap..cam tak aku??haha semalam..satu mesyuarat tingkap ahli keluarga berjaya diadakan..tanpa sebarang masalah walaupun ada 2 3 orang ad…
Read more »

tukang cuci dan tukang sapu

tukang cuci dan tukang sapu
malam tadi aku dengar berita tentang kematian seorang pekerja universiti madinah. pekerja yang lebih dikenali dengan panggilan 'sodiq'. pekerja yang me…
Read more »

spontan khamis

pantai akan sepi jika laut tanpa ombak **orang berjiwa romantis pasti boleh detect yang tersirat..haha
Read more »

makna di sebalik hari raya aidil adha

makna di sebalik hari raya aidil adha
korang tahu tak kenapa hari raya korban dipanggil hari raya aidil adha..? serius.. baru baru ni je aku baru tahu sebab apa hari raya korban dinamakan dengan ha…
Read more »

Mini Cooper Untuk Dijual

Mini Cooper Untuk Dijual
ada iklan jual kereta kat sini.. terus datang keinginan nak beli.. bukan apa.. kereta ni adalah jenis kereta yang watak Adam pakai dalam cerita adamaya. kalau …
Read more »

abang togo

terjawab persoalan mat togo dalam bilik aku. selaku roomate sebilik,  dia meminta jasa baik aku untuk menggunakan laptop. dia kurang tahu pasal IT. tidak tahu …
Read more »

cabut dan cukur

cabut dan cukur
member aku ada cakap yang dia tak pernah cabut bulu ketiak. katanya, cabut bulu ketiak tu amat menyakitkan. so, aku selaku pengamal mencabut bulu ketiak terus …
Read more »

tunggu dan terus menuggu

tunggu dan terus menuggu
maaf tak sempat nak blogwalking kerana terlalu blurr pada hari khamis.. hari jumaat aku hanya rest.. menghabiskan sisa - sisa weekend.. terasa cepat plak cuti …
Read more »

khamis blurr

khamis blurr
hari ni rasa blurr pelik je.. mungkin hari ni hari khamis.. hari cuti kan..tetapi minggu ni banyak sangat cuti yang dibuat sendiri. so, hari ni rasa nak pegi k…
Read more »

spontan khamis

walaupun Arsenal kalah, tapi rasa nak usha adik nora da nish..kah3
Read more »

w.w aku bukan gay

w.w aku bukan gay
edit dengan cara bantai..haha **nampak gambar tu macam gay ke?
Read more »

wordless

wordless
**gambar ni khas untuk si dia..miss you..haha
Read more »

Negara Islam

Negara Islam
kejap je hari selasa. tapi, bagi aku.. hari selasa ni lambat sangat. aku tunggu hari selasa ni sejak hari sabtu lagi.. last last hari ni baru hari selasa. sela…
Read more »

Strict dengan Masa

Strict dengan Masa
guru untuk madah feqh aku sangat tegas. mengajar feqh 4. bab korban, sembelihan dan seumpamanya. serius.. muka syeikh amat garang. terkadang dia senyum juga.. …
Read more »

cincinku cincinmu jua

cincinku cincinmu jua
tahukah korang yang negara barat adalah negara di sebelah bahagian barat mengikut kompas di Malaysia...? negara barat kini semakin menjadi rujukan hampir semua…
Read more »

pasanganku merokok

pasanganku merokok
entry ni aku up time aku bangun tido.. jadi kat mesia dalam dekat tengah hari dah.. pejabat pom nak dekat nga time rehat.. aku tak de idea macam inpirasi aku t…
Read more »

Minta Maaf Semua

first sekali nak mintak maaf kat sorang tu. maaf bebanyak. tak tahu dia terasa plak dengan komen aku. komen kat entry dia yang dia sedang bercinta dengan seora…
Read more »

Ijma'

Ijma'
entry ni agak ilmiah sikit. korang yang jemu baca cuma perlu gerakkan mata dari atas ke bawah sambil tangan yang memegang mouse skroll ke bawah.. lepas tu teka…
Read more »

sabtu yang kosong

sabtu yang kosong
hari sabtu...korang - korang kat Mesia mesti suka kan..? hari minggu.. boleh cuti..santai - santai dengan family.. lepak - lepak bersama member sambil usha awe…
Read more »

Jordan #2 Jerash

Jordan #2 Jerash
salam jumaat. cepat je dari jumaat ke jumaat. manusia sibuk sangat dengan urusan kehidupannya sebab itu waktu itu terasa singkat dan cepat. betul tak..? Kalau …
Read more »

McD ada menu kepala kambing #2

rentetan daripada entry sebelom ni pasal menu kepala kambing. serius..aku tak pernah lagi jumpa restoran fast food yang sediakan menu macam ni. kepala kambing …
Read more »

McD ada menu kepala kambing

McD ada menu kepala kambing
jam pukol 1pagi.. convert dengan jam malaysia beza 5 jam. malaysia skang ni dalam pukol 6 pagi. time macam ni biasanya budak - budak sekolah rendah dah bangun …
Read more »

#10 ENTRY TANPA TAJUK

#10 ENTRY TANPA TAJUK
hari ni hari first aku pegi kelas.. sampai kelas tengok macam tak de orang je. lampu tak bukak. gelap dan suram. aku berkeliaran di luar kelas sambil bertweet …
Read more »

#9 ENTRY TANPA TAJUK

malam belum melabuhkan tirainya. malam belah malaysia rasa-rasanya dah nak singkap balik tirai dia. kasi tirai siang ambik kerja dia. malam ni sempena malam ma…
Read more »

# 8 ENTRY TANPA TAJUK

# 8 ENTRY TANPA TAJUK
hari ni aku tengok ramai je status member fb dok post salam maulidur rasul. ok la tu.. ingat jugak kita kepada Nabi kita. tetapi, jangan setakat salam je.. ser…
Read more »

Jordan #1

Jordan #1
seorang traveller..haha ni entry bajet seorang traveller. kalo ada yang nak kutuk dan hina tu.. cukup kutuk dalam hati je..haha.. nanti down semangat aku n…
Read more »