Mini Cooper Untuk Dijual

ada iklan jual kereta kat sini.. terus datang keinginan nak beli.. bukan apa.. kereta ni adalah jenis kereta yang watak Adam pakai dalam cerita adamaya. kalau korang tak tengok citer tu.. memang rugi la..ex awek yang berlakon..kah3

tapi, pikir punya pikir.. memang nak sangat di hati beli keta ni.. harga pun murah. dalam SR 18,000. ok dah kan..? walaupun bukan baru.. tetap orang panggil mini cooper.. tapi, satu je masalah dia.. aku tak de duit.. pikir banyak - banyak pun tak guna kalau tak de duit kan...?..melepas la nak jadi macam Adam.

**sape nak call no ni +966582412901
**hari isnin aku paling malas..kelas full..


Mini Cooper Untuk Dijual Mini Cooper Untuk Dijual Reviewed by Hafizin Jamil on Monday, February 20, 2012 Rating: 5

31 comments:

  1. ishhh mmg suka sgt kete ni . tapi mslhnya sama cam HJ .. hihihihi =)

    ReplyDelete
  2. alahai..adam ye..kumpul la duit..nnt blh bwk ex jalan2..hahaha..opssss..

    ReplyDelete
  3. meme suko sangat keto ni.
    tapi gak. mesti xmampu nak beli punggg...
    tgk dari jauh jahla..
    hahahaa

    ReplyDelete
  4. aku nak hummer!!haha mini copper xckup macho utk aku hihi

    ReplyDelete
  5. Hahah. X dapat nk jadi Adam lg la buat masa skrg ni. hihi. =P

    ReplyDelete
  6. aku pon suka gak kereta comel camnie.. sesuai laa utk org comel cam aku gak kan.. hehe..

    masalah yg sama gak.. kalo duitnyer xcukup.. pandang je laa keta tue.. xyah berangan nak beli..huhu

    ReplyDelete
  7. beli la... song sgt nga demo tu... jiji toksey ko?

    ReplyDelete
  8. lah..jauh benar lah H.j nak pos ke Mesia nt...

    ReplyDelete
  9. kemain banyak no tepon dia..
    juling mata >.<

    ReplyDelete
  10. la mini cooper je ke ada dlm list.ak lbh suka swift.hehe.:)

    ReplyDelete
  11. klu tkar dlm duit m'sia bpe?

    *aku mlas nk mengira.. kihkihkih :p

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum H.J...suka juga tapi buat masa ni nak pakai yg lama dulu...:)

    ReplyDelete
  13. hehe mini cooper. salah satu pujaan orang ramai.

    ReplyDelete
  14. hahaha. betul2. 3rd hand ke 4th hand, org panggil mini cooper gk. murah eh? pe lg, belilah. pnjm duit bapak ke buat loan bank ke kan. cun.

    ReplyDelete
  15. kalaulah aku ada 18k kat dalm bank!! elok lagi ke kreta ni?

    ReplyDelete
  16. kalau pakai mini cooper jadi adam hafizin.ehehe

    sukaaa keta ni..somell sangaattt

    ReplyDelete
  17. untungla yg boleh beli kn ..
    kita ni apa ada pn tataw.
    haha :D

    ReplyDelete
  18. ehe.
    tapayaa laa belii mini cooper.
    kite share duitt rrr beli swfit.
    hewhew

    ReplyDelete
  19. ex awek yang berlakon ?
    haa. dalam tu ex boyf saya pun berlakon jugak !

    ReplyDelete
  20. fuhh.. x laye r keto jenis ni.. paling tidok ferrari enzo

    ReplyDelete
  21. hmmmmm..mung kumpol ja duit byk2..nti beli yg baru..

    ReplyDelete
  22. bape weh

    nak la beli

    uwaaa xde pitih jugak

    ReplyDelete
  23. masalah ko satu tapi berat. haha..tak leh nak watper dah.

    takpe la. kalau ada rezeki dpt jugak ko pakai kan.

    ReplyDelete
  24. dah ada pembeli?? arghh aku minat wei.. tp tak berduit.. :(

    ReplyDelete
  25. duit mas berapa?hee

    tapi tak mampu..=_______=

    ReplyDelete
  26. Kereta ni from where?
    SR ?

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.