jujur itu penting

jujur itu penting
kebanyakan dalam sesuatu perhubungan selalu je kita temui kes perpisahan disebabkan dengan tidak jujur. aku selalu je dapat report yang tak jujur kebanyakannya…
Read more »

sadis dan sedih

Assalamualaikum untuk orang yang masih hidup lagi di hari Isnin. Tak nak kecoh pasal Man U menang. Chelsea menang pun tak nak kecoh sebab Arsenal tak main sema…
Read more »

spontan khamis

spontan khamis
**ganti wordless semalam..blh tertukar plak **org dlm gambar ni xsudi nak jd adik angkat aku..kenapa eh?? Published with Blogger-droid v2.0.4
Read more »

wordless wednesday

Jangan besarkan jurang perbezaan..tetapi rapatkan titik persamaan. Published with Blogger-droid v2.0.4
Read more »

iman

Iman adalah mutiara..didalam hidup manusia. Mesti korang ada yang tak pernah lagu ni. Kalo tak silap aku lagu nyanyian Raihan. Iman tak dapat diwarisi. Ahli …
Read more »

entry racist, anti-Sudan

Entry ini adalah entry racist. Sedikit perkauman. Entah..rasa menyampah gila dengan mat sudan. Si sudan yang baru masuk bilik aku. Ganti tempat singafura. Me…
Read more »

celaka!!

manusia yang celaka adalah manusia yang murka dengan ketentuan Allah..setuju ke tak?
Read more »

spontan khamis

lelaki tidak akan menjadi sebenar-benar lelaki jika lelaki itu tidak bersukan..boleh terima?haha
Read more »

keluarga harmoni

susah sangat nak buat pendahuluan untuk entry kan..? jadi aku tinggalkan bahagian kata kata aluan.. tak pandai nak buat. korang ada cadangan skema pendahuluan …
Read more »
sebenarnya aku masih pening dengan window 8 versi beta ni. nak kena selongkar habis.. walaupun lebih ringan dan lebih laju.. banyak sangat beza dengan window 7…
Read more »

window 8

window 8
hari jumaat yang busy..laptop aku buat hal..tetiba je dia tak dapat receiver mouse wireless.. penat aku nak guna touch pad ni.. lagi penat sebab susah nak main…
Read more »

tersurat dan tersirat

tersurat dan tersirat
tahukah kita yang hikmah Allah tu tak terduga oleh akal kita. dalam sesuatu kejadian terdapat pelbagai hikmahnya. antara yang tersurat dan tersirat. yang ters…
Read more »

spontan khamis

Trend bakal pengantin atau tunang yang mengambil gambar bersama sehingga ada yang berpegang tangan & pelbagai aksi lain, sebahagiannya seolah sudah berka…
Read more »

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL 2012

BEN ASHAARI : BLOGLIST APRIL  2012
nak join klik gambar abang Ben ni. tetiba je rasa rajin nak join segmen abang ben.. tengok segmen bro ben yang ni nampak macam unik sikit..hehe..bertukar t…
Read more »