wordless wednesday

credit : MedikTv

wordless wednesday wordless wednesday Reviewed by Hafizin Jamil on Wednesday, June 20, 2012 Rating: 5

13 comments:

  1. smoker pun xsuke, apatah lg dgn diorg yg hisap shisha ni.. haishh

    ReplyDelete
  2. loor ekekek
    baru ingat nak suh hubby tukar ke shisha nie ekekek ;)

    ReplyDelete
  3. geng pak arab dkt umh akak dl malam2 duk hisap shisha , hinggakan hband join skali... nasib baik skang dorng dh pindah...

    ReplyDelete
  4. ayat last boleh buat kesentapan penghisap tegar shisha.
    harahrhar

    ReplyDelete
  5. bahaya shisha lebih kurang sama je dengan merokok dan yeah, ianya sangat tidak cool!!

    ReplyDelete
  6. hisap shisha tak cool langsung! hehe tapi pernah try la.. kahkahkah..

    ReplyDelete
  7. apa khabar orang jauh?
    best ke shisha ni?

    ReplyDelete
  8. xsuka smoker or 'sisha'er.. uhuhuhu..

    ReplyDelete
  9. anda tak cool langsung bila hisap shisha. haha ayat ini sangat cool. singgah sinii :D

    ReplyDelete
  10. ni salah tajuk ke?? kebaikan or keburukan? ;p

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum H.J...yer la memang x bagus serupa mcm hisap dadah juga la ketagih nanti...:)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.