Arsenal & Hot Mocha

ENTRY ARSENAL Puas hati bila Arsenal menang. Tak menyesal pula menghabiskan duit untuk secawan hot mocha pada musim dingin. Memang terbaik game Arsenal sema…
Read more »

Oral dan Kalau

Oral dan Kalau
Alhamdulillah... ku panjatkan setinggi - tinggi kesyukuran terhadap Illahi. Masih diberikan segala nikmat walaupun setiap hari diri ini tidak terlepas dari me…
Read more »

Satu Penyakit Satu Penawar

Satu Penyakit Satu Penawar
Jauh aku merenung. Merenung kenapa penyakit malas dalam diriku ini begitu besar sekali. Ibarat tumor yang tumbuh di suatu tempat, makin membesar dan merebak k…
Read more »

Match Kalah Mati UCL - Arsenal vs Bayern

Match Kalah Mati UCL - Arsenal vs Bayern
ENTRY ARSENAL Baru sebentar tadi berakhirnya cabutan penentuan lawan untuk 16 team yang akan berlawan di peringkat kalah mati. Nampaknya boleh tahan j…
Read more »

5 Pemain Harapan Arsenal

ENTRY ARSENAL Nampaknya Wenger mengambil langkah yang bijak untuk menjadikan Arsenal lebih stabil dengan mengikat pemain - pemain muda untuk jangka masa panj…
Read more »

Adik - adik PMR

Tahniah kepada adik - adik yang berjaya mendapat result yang cemerlang dalam PMR. Tahniah juga kepada ibu bapa kerana berjaya membentuk anak - anak yang cemer…
Read more »

Study Last Minute

Perlahan tangan ini membawa kudrat. Meratah petak – petak keyboard dengan penuh tenang. Cuba mencoret sepatah dua untuk ubibadok. Bersamanya dirangkul jan…
Read more »

Jangan Pandang Mudah

Jangan Pandang Mudah
Jangan mudah mengucapkan lafaz cinta jika diri ini masih belum bersedia untuk mencintai orang itu dengan sepenuh hati. Jangan mudah melafazkan rasa sayang jik…
Read more »

wordless wednesday

wordless wednesday
aku suka rabu sebab esok dah cuti.. hehe **love you too.. haha
Read more »

Pemain Pinjaman Arsenal untuk Januari

ENTRY ARSENAL!! Lama tak dengar cerita pasal Arsenal kan..? Terbaru Arsenal menang 2-0 dalam liga baru-baru ni. Ni yang buat ada semangat sikit nak update …
Read more »

Kita

Teringat sewaktu zaman remaja. Usia dalam belasan tahun. Hingus baru sahaja mengering. Muka semakin matang. Bulu roma nampak nipis di bahagian antara bibir da…
Read more »

Desperate Man

Salam Jumaat dari bumi Madinah. Cuaca yang agak kedinginan. Angin sipi-sipi memasuki ruang bilik melalui celahan pintu dan tingkap. Alangkah nyaman. Alangkah …
Read more »

Tubuh Kuat

Teringat... ada satu benda yang orang tersayang bagitau baru-baru ni. Petua untuk menjadi kuat. Dia nak sangat orang yang sayang dia ni menjadi kuat agar oran…
Read more »