Match Kalah Mati UCL - Arsenal vs Bayern

ENTRY ARSENAL



Baru sebentar tadi berakhirnya cabutan penentuan lawan untuk 16 team yang akan berlawan di peringkat kalah mati. Nampaknya boleh tahan juga cabutan kali ini. Ada fight dan agak sengitnya juga.

Arsenal dengan Bayern. Ada fight ke..? Mana - mana yang haters Arsenal, senang je jawapan diorang... " Sah - sah Arsenal jadi lauk lepas ni...haha ". Aku pun macam ragu - ragu juga dengan Arsenal ni, tapi.. kalau sampai jadi lauk tu memang tak la. Aku yakin yang Arsenal paling kurang menang di Emirates.  Setia di belakang Arsenal. 

Bayern merupakan salah satu team yang kuat jugak. Musim lepas dia kalahkan Barcelona untuk ke peringkat akhir dan melawan Chelsea. Kalau Arsenal menang nanti, aku yakin yang player - player arsenal akan lebih confident untuk game - game nanti. Lawan naib juara UCL musim lepas kot.

Sama - sama nanti la. 12/13 February nanti untuk match kalah mati ni. Aku juga tak sabar nak tengok kekalahan Man Utd. Aku akan jadi fan Real Madrid sekejap nanti sehinggalah Man Utd kalah. Haha. Kejam kan..? Aku macam hater Man Utd ke..? 

 FC Barcelona Vs AC Milan

  Galatasaray Vs Schalke 04

Celtic Glasgow Vs Juventus

  Bayern Munich Vs Arsenal

  Real Madrid Vs Manchester United

  Valence Vs PSG

  Shakhtar Donesk Vs Borussia Dortmund

  Malaga Vs Porto
Match Kalah Mati UCL - Arsenal vs Bayern Match Kalah Mati UCL - Arsenal vs Bayern Reviewed by Hafizin Jamil on Thursday, December 20, 2012 Rating: 5

8 comments:

  1. menyu kaloh pasni boh!

    Chelsea akan menang Cup!

    ReplyDelete
  2. ni kipas susah mati arsenal ke?

    Mu lawan real? kalah pn takpe mu tu. kihkih.

    ReplyDelete
  3. apasal ramai tak suka MU nih??
    hehehe

    ReplyDelete
  4. macam silap je.. rasanya.. chelsea yang kalahkan barca kat semi then lawan bayern kat final..

    ReplyDelete
  5. perkare biase utk fan mu. haha

    ReplyDelete
  6. go acenal ! hahaha .

    p/s: lama gila tak mai sini . hekhek maap yo

    ReplyDelete
  7. kenapa aku masih tak minat bola omputeh ni. aigoo.

    ReplyDelete
  8. aku baru dpt hadiah key chain arsenal original dari emirates..hihihihi.. tokse jeles..kui3..

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.