Usbu' Mayyit

Usbu' Mayyit
Minggu ni adalah minggu study week untuk student yang belajar dekat Arab Saudi. Aku tak pasti apa takwim and status universiti dekat Malaysia sebab ada sorang…
Read more »

Ops Pintu

Semalam adalah suatu hal yang menyebabkan hati tak henti-henti menyumpah seranah Arab buat suatu masa yang seketika cuma. Bengang tak habis dengan perangai Ar…
Read more »

Kena Lanyak 6 - 3 dengan Man City

ENTRY ARSENAL Game semalam ternyata satu aib yang besar buat pasukan kita. Kena lanyak 6 - 3 dengan Manchester City. Kita mungkin dapat bagi alasan dengan…
Read more »

Tumpas 0 - 2 dengan Napoli

ENTRY ARSENAL Napoli turun bermain di gelanggang sendiri dengan misi menjaringkan tiga gol bagi melayakkan mereka ke peringkat seterusnya dalam UCL. Tapi,…
Read more »

Hanya Seri dengan Everton

ENTRY ARSENAL Perlawanan pada malam ni nampaknya hanya berakhir dengan keputusan seri 1 - 1 melawan Everton. Everton telah berjaya membuat Chelsea dan Liver…
Read more »

Kena Try !!

Kena Try !!
Benda dalam gambar di atas ni adalah satu jenis makanan. Rupanya tak adalah menarik sangat tetapi rasanya memang sedap. Benda ni kalau tak silap aku, asaln…
Read more »

Hati yang Rawan

Hati yang Rawan
Kekadang kita perlukan masa untuk bersendirian. Jauh dari hiruk pikuk manusia. Cuma ada tenang dan damai bunyi alam. Berteman dengan secawan kopi yang hit…
Read more »

Arsenal Gembira di Gelanggang Cardiff City

Arsenal tidak mengecewakan semalam. Malah menguntumkan senyuman buat semua peminatnya. Arsenal menang game semalam dengan jaringan 3 gol tanpa dibolisi. Arsen…
Read more »

Musim Sejuk di Madinah 2013

Musim sejuk kembali kunjung tiba di bumi Madinah. Agak lewat sebenarnya nak merasa sejuk kat sini. Seminggu yang lepas baru betul - betul sejuk. Sejuk yang se…
Read more »

Arsenal Kalah dengan Man Utd 0 - 1

Terkesima aku malam ni bila Arsenal kalah di gelanggang Man Utd dengan jaringan 0-1. Apakan daya, takdir sudah tertulis. Arsenal sudah kalah. Biasanya susah u…
Read more »

Difference in Love and Marriage

Just copy and paste : A student asks a teacher, “What is love?” The teacher said, “in order to answer your question, go to the wheat field and choose t…
Read more »

Kekalahan Arsenal dengan Dortmund

Okay, kekalahan pertama Arsenal sejak 12/13 match tanpa kalah. Kalah di halaman sendiri pula tu. Sudah habis rekod yang ingin dibanggakan. Arsenal musim ni ti…
Read more »

Pervert Men

Pervert Men
Hari Isnin ni kalau dulu popular dengan Monday Blur, Monday Blues. Tapi sekarang ni tak tahu famous lagi tak. Blur ke Blues pun, waktu tak pernah menunggu kit…
Read more »

Arsenal vs Norwich : 4 - 1

ENTRY ARSENAL Fans Arsenal nampaknya boleh tersenyum lebar pada hari ni dengan kemenangan yang epic ke atas Norwich City semalam. Arsenal membenam Norwich…
Read more »

Siapa Kita untuk Menghukum?

Kita kadang – kadang tidak sedar yang kita ni mudah sangat menghukum orang dengan pemerhatian kasar kita. Famous dengan  quote ‘don’t judge the books by t…
Read more »

Oh, Dublin!

Oh, Dublin!
Masa tengah scrolling home facebook aku. Aku terpandang satu gambar yang diupload oleh member baik aku masa kat sekolah rendah. Entah, tiba - tiba aku rasa ma…
Read more »

Arsenal Hanya Seri dengan West Brom

ENTRY ARSENAL Arsenal menentang West Brom semalam seakan game yang epik dan mendebarkan buat Arsenal kerana pada awalnya kita memang diberi tekanan secara…
Read more »

Menangani Masalah Writer's Block

Manusia kadang-kadang akan ada satu detik dan ketika yang dia akan jadi blur semacam je. Otak mereka semacam tidak berfungsi dengan baik. Seolah - olah mereka…
Read more »