BlackBerry 10

Budak gadget kecoh dengan keluaran produk baru BlackBerry 10 yang nampak ada kelainan berbanding peranti BB sebelum ni. Budak gadget yang anti BB terus je cak…
Read more »

Sampai Bila Harus Begini

Sampai Bila Harus Begini
Bila tibanya sem baru ni acap kali juga aku dengar cakap-cakap orang di sekeliling aku, "sem ni kena belajar baik - baik ". " Sem ni kena study…
Read more »

New Sem

New Sem
Pejam celik. Pejam celik. Berkelip - kelip kelopak mata. Tak perasan yang hampir 3 tahun aku belajar di Madinah. Hanya tinggal setahun setengah lagi berbaki u…
Read more »

new internet

Internet kembali menghirup nafas nafas baru. Hampir 3 minggu nadi internet terhenti. Nampaknya roomate pun dah balik dengan muka ceria. Dua minggu menternak se…
Read more »

Sakit

Sakit itu adalah kafarah dosa - dosa yang lalu. Sekiranya dia sakit, Allah masih lagi sayangkan dia, ingin menghapuskan dosa - dosa dia yang lepas. Tapi, seki…
Read more »

Palito

Palito
yang colour biru tak berapa ada dekat pasaran. Rare sangat ni. haha Semalam Arsenal menang. Macam malas nak update pasal tak tengok pun game semalam.…
Read more »

Hilang 3 Mata di Emirates

ENTRY ARSENAL !! Apa nak jadi dengan Arsenal?? Hilang tiga mata di Emirates. Fans Arsenal memang sah bengang gila. Sama ada bengang dengan Koscielny, atau…
Read more »

muhammad s.a.w

muhammad s.a.w
I just have to share this video, i just have to I found many Muslim short stories and Muslims videos and Muslim poem on You Tube.  And this is the …
Read more »

Terlebih Yakin

Malam yang kedinginan. Kipas masih berpusing ligat 24 jam tanpa henti. Sudah menjadi tabiat untuk jadikan bilik tidak rasa kelemasan. Lingkungan jam 9 malam. …
Read more »

Selama Menjadi Anak

Selama Menjadi Anak
kadang kadang kawan itu memberi pengaruh yang besar kepada kita. Anak itu ibarat kain putih, ibu bapalah yang mencoraknya dengan colour mahupun patern y…
Read more »

Satu Jawapan untuk Semua Paper Exam

Satu Jawapan untuk Semua Paper Exam
entry kat bawah ni macam tak ada kaitan dengan gambar dan juga tajuk. haha Berpagi - pagi di pagi Jumaat. Cuaca makin sejuk. Tadi 9 Celcius. Tapi, Madi…
Read more »

Tiket Di Emirates Naik Lagi

ENTRY ARSENAL! Nampaknya team Arsenal menjadi topik perbualan hangat di sekirat London sekarang ni. Harga ticket yang mahal menjadi isu kepada fans lawan a…
Read more »

2 in 1

Termenung. Bungkam. Dingin membalut tubuh yang separuh bogel. Hanya bertuala, perlahan kaki mengarah ke bilik air. Teringat fitrah kita. Dilahirkan tanpa paka…
Read more »

First Mobile

First Mobile
yang no.2 paling best...haha Nampak gambar di atas. Seingat aku, handhone tu zaman aku remaja je. Zaman nakal - nakal. Kalau bagi kat budak zaman sekara…
Read more »

Mancini dan Balotelli Bergaduh

Mancini dan Balotelli Bergaduh
Why Always Me? Haha. Seringkali Balotelli jika dia menjaringkan gol akan terus menanggalkan jersey dan akan terpampang perkataan ni dekat baju dalam dia ( baj…
Read more »

Exam

Pagi Khamis. Biasanya universiti aku akan cuti hari ni. Hari Khamis dan hari Jumaat. Tapi, disebabkan exam, hanya kuliah Syariah yang menduduki paper tertentu…
Read more »

Hanya Seri Dengan Soton

ENTRY ARSENAL !! Walcott Podolski - Cazorla - Chamberlain Arteta - Wilshere Gibbs - Vermaelan - Koscielny - Sagna Shazwani Subs : Martinez, Me…
Read more »

1 January 2013

Tahun 2012 sudah berlalu pergi. Sudah tinggal sejarah. Ramai yang menantikan saat detik 12 malam untuk meraikan 1 January 2013. Ada bersamanya bunga api, ada …
Read more »