Pusingan Pertama, Arsenal Kalah kepada Bayern Munich

Macam mana fans Arsenal..? Frust tertonggeng ke..? Jangan tidur lagi.. Solat subuh dulu. Frust pun, solat jangan tinggal. Haha. Nanti bertambah - tambah kefrustan nanti. Bola frust dunia je. Tinggal solat frust dunia dan akhirat la nampaknya. Betul tak..?

Arsenal nampaknya dimalukan lagi di Stadium Emirates pada malam ini dengan kecundang kepada Bayern Munich 1 - 3. Sungguh malang kita kalah, tetapi bertambah malang apabila kalah di tempat sendiri. Kita yang tengok kat TV ni okay lagi, tengok result kat livescore pun okay lagi.. yang tak okay adalah fan kita yang tengok kat stadium tu. Mahal kot tiket. Syabas untuk diorang, membuktikan mereka memang fan sejati.

Game dah okay tadi. Penguasaan bola di atas padang pun kita lebih tadi. Cuma corak permainan tu kita kurang. Entah, kita tak dapat menyerang atau pun kita memang tak dapat nak tembus kubu pertahanan mereka. Skuad dah macam biasa. Shezni, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Vermaelan, Wilshere, Cazorla, Ramsey, Arteta, Podolski and Walcott. Cazorla dan Wilshere je yang nampak menyerlah sikit malam ni. Wilshere memang superbbb.

Walcott yang sebagai striker memang tak dapat nak buat apa dah. Defend diorang memang mantap. Mereka memang main marking, susah betul player kita nak pass bola. Nak bagi bola through tu memang susah. Jarang betul sampai kat Walcott. Apa - apa pun kita dah okay dah tu, lawan Bayern Munich kot. Serious, gol Podolski tu macam gol nasib je. Haha.

**esok memang gosok biji mata la dalam kelas, nak skip kelas memang tak boleh.. nanti ada orang marah. Haha
Pusingan Pertama, Arsenal Kalah kepada Bayern Munich Pusingan Pertama, Arsenal Kalah kepada Bayern Munich Reviewed by Hafizin Jamil on Wednesday, February 20, 2013 Rating: 5

1 comment:

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.

Powered by Blogger.