Difference in Love and Marriage

Just copy and paste : A student asks a teacher, “What is love?” The teacher said, “in order to answer your question, go to the wheat field and choose t…
Read more »

Kekalahan Arsenal dengan Dortmund

Okay, kekalahan pertama Arsenal sejak 12/13 match tanpa kalah. Kalah di halaman sendiri pula tu. Sudah habis rekod yang ingin dibanggakan. Arsenal musim ni ti…
Read more »

Pervert Men

Pervert Men
Hari Isnin ni kalau dulu popular dengan Monday Blur, Monday Blues. Tapi sekarang ni tak tahu famous lagi tak. Blur ke Blues pun, waktu tak pernah menunggu kit…
Read more »

Arsenal vs Norwich : 4 - 1

ENTRY ARSENAL Fans Arsenal nampaknya boleh tersenyum lebar pada hari ni dengan kemenangan yang epic ke atas Norwich City semalam. Arsenal membenam Norwich…
Read more »

Siapa Kita untuk Menghukum?

Kita kadang – kadang tidak sedar yang kita ni mudah sangat menghukum orang dengan pemerhatian kasar kita. Famous dengan  quote ‘don’t judge the books by t…
Read more »

Oh, Dublin!

Oh, Dublin!
Masa tengah scrolling home facebook aku. Aku terpandang satu gambar yang diupload oleh member baik aku masa kat sekolah rendah. Entah, tiba - tiba aku rasa ma…
Read more »

Arsenal Hanya Seri dengan West Brom

ENTRY ARSENAL Arsenal menentang West Brom semalam seakan game yang epik dan mendebarkan buat Arsenal kerana pada awalnya kita memang diberi tekanan secara…
Read more »

Menangani Masalah Writer's Block

Manusia kadang-kadang akan ada satu detik dan ketika yang dia akan jadi blur semacam je. Otak mereka semacam tidak berfungsi dengan baik. Seolah - olah mereka…
Read more »

Arsenal Benam Napoli

ENTRY ARSENAL Arsenal nampaknya semakin garang pada musim ini. Nampaknya malam semalam Arsenal melebarkan lagi rekod pada musim ini dengan menambahkan kem…
Read more »