Pervert Men

Hari Isnin ni kalau dulu popular dengan Monday Blur, Monday Blues. Tapi sekarang ni tak tahu famous lagi tak. Blur ke Blues pun, waktu tak pernah menunggu kita, so.. wake up dan hadapi dengan beraninya. Tempis jauh - jauh segala gangguan yang mengganggu kita. Gangguan malas, gangguan tak bersemangat, gangguan mengantuk dan sebagainya. Jadi produktif, jadi aktif. Aku tulis ni sambil terasa dengan ayat aku sendiri, tertempek atas dahi sendiri. 

Mukadimah biasanya tak ada kena mengena dengan perenggan kedua ni. Biasanya mukadimah tu cukup sebagai syarat biar pun hanya merapu dan merepek. Tapi, pointnya kena ada. Point yang ada faedah untuk pembaca dan juga untuk tuan blog sendiri yang secara pastinya pada suatu hari nanti akan menggeledah balik entry - entry dia sebelum ni. Suatu hari yang secara pasti dia pada masa tu sudah beruban jikalau panjang umurnya. Haha


Perenggan no dua pun merepek juga. Perenggan ketiga nak cerita pasal gambar di atas ni je. Terjumpa dekat facebook. Logik perempuan zaman sekarang memang kebanyakannya macam ni. Dia suka pakai seksi - seksi, dedah sana sini, nampak bentuk menggiurkan, terbelah atas bawah, bila lelaki pandang dia.. dia akan kata yang lelaki tu gatal, gila seks. Haha. Kesian kaum lelaki. Lelaki songsang je tak pandang kalau kaum wanita pakai yang macam tu. Ingat kaum lelaki tak ada nafsu ke? Kalau pak imam, lagi la bulat mata dia. Haha. Wanita yang pakai tudung labuh siap dengan purdah pun ada je lelaki nak pandang lagi. 

Sikit - sikit wanita lagi yang kena. Dalam Islam memang macam tu kerana wanita pada sisi Islam adalah suatu benda yang tak ternilai. Seluruh tubuhnya tidak ada sesuatu yang boleh disamakan. Tiada harga. Sebab itu Allah menyuruh mereka menutup keseluruhan anggota mereka. Hanya special untuk seorang lelaki yang bergelar suami je. Untung la suami yang dapat isteri macam ni. Tak bangga ke suami nanti bila kecantikan dan segala yang ada pada isteri yang dia je yang pernah dapat.Pernah dapat dan tiada expired untuk menatapnya. Isteri bangga dengan dirinya, dan suami bangga dapat isteri yang macam ni. 

Entry ni bukan nak menyentap mana - mana hati wanita. Entry ni hanya nak fokus dekat gambar tu je. Segala yang ada ditulis tu hanya buat mengisi jawatan kosong pada jari aku yang makin kurang menaip dekat keyboard hp. Kurang bila mana orang sebelah sana semakin sibuk. Lagipun, gambar tu macam lawak pun ada. Haha. Just nak santai, sambil senyum - senyum boleh ambil peringatan.Wanita senang je nak masuk syurga, solat cukup lima waktu, puasa pada bulan Ramadan, dan taat pada suami. Tak sebut tentang aurat kan? Kebiasaanya, bila orang dah jaga solat lima waktu pada waktunya, insyaAllah bahagian aurat tu dia mudah nak settlekan.

*****

1 comment:

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda.