Orang Dewasa Beraya

Makin meningkat dewasa ni makin kurang duit raya kan? Bila  dah makin dewasa ni, asyik terfikir pula bila la nak bagi duit raya dekat bebudak nanti. Nak bagi b…
Read more »

Pemain Baru Keempat Musim Ini, Calum Chambers

Pemain Baru Keempat Musim Ini, Calum Chambers
Ada rupa owner ubibadok tak? haha Wenger mengamuk, Wenger mengamuk!! Pak Wenger dirasuk!! Haha. Aku tak tahu apa yang buat Wenger jadi serius semacam untu…
Read more »

Selamat Hari Raya 1435H / 2014M

Pertama sekali, Selamat Hari Raya semua dan maaf zahir dan batin dipohon. Dalam dunia blog ni, mungkin ada sebaris dua ayat yang menggores dan mengguris hati o…
Read more »

Menulis Sebagai Penganggur Kehormat

Genap sebulan aku balik berkampung dan bermukim kembali di bumi Malaysia. Kalau sebelum ni, aku menjadi warga kota Madinah. Kota suci yang menjadi saksi kepad…
Read more »

Sedikit Cerita Tentang Arsenal

Sedikit Cerita Tentang Arsenal
Lama tak update pasal Arsenal kan? Selepas Arsenal mengakhiri liga di tempat keempat, rasa tak update lagi pasal Arsenal. Apa - apa orang kutuk Arsenal, Arsen…
Read more »

Aku Cuma Perhatikan

Assalamualaikum... Harapnya jawab salam dengan baik - baik ye. Moga yang sedang baca entry ni dalam keadaan sihat dan baik aje. Moga juga   Kak LM yang a…
Read more »

Ramadhan Ini Sedikit Berbeza 1435 / 2014

Pejam celik pejam celik ni rasanya dah tak terasa sangat sudah dekat sebulan berada di Malaysia sejak pulang dari Madinah. Blog pun tak terupdate dengan berit…
Read more »