Cara Bisnes di Instagram

Cara Bisnes di Instagram
[STICKY POST] Scroll bawah untuk entry terbaru . Ada tak sesiapa kat sini yang ada kenalan atau pun kawan dia yang buat bisnes online dengan menggunakan inst…
Read more »

Apa itu Madad Ya Rasulallah

"Besok kawanku akan memasuki bilik pembedahan. Madad Ya Rasulallah."  Benda ni timbul secara bermusim di Malaysia. Madad Ya Rasulallah yang mana ber…
Read more »

Meggi Ketam Paling Sedap

Meggi Ketam Paling Sedap
Jalan - jalan cari makan. Bila makan kena keluarkan duit. Bila keluarkan duit, poket kosong. Hampeh. Nak makan sedap memang tak ada jalan lain dah kalau tak na…
Read more »

[Giveaway] Hello from Canada

[Giveaway] Hello from Canada
Join GA lagi weh.. Banyak betul join giveaway untuk bulan ni. Kalau satu pun tak dapat, hmmm.. faham - faham la kan? Blogger - blogger yang handle giveaway ni …
Read more »

Permohonan Masuk ke Tingkatan 1 2015 ke Maahad Tahfiz Pulai Chondong

Permohonan Masuk ke Tingkatan 1 2015 ke Maahad Tahfiz Pulai Chondong
Nampak banner dekat atas tu? Dah nak dekat dengan tarikh tutup permohonan baru nak share kan? Haha. Selagi belum sampai 10 Disember, nampaknya ruang dan pe…
Read more »

Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq

Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq
Sapa nak join boleh klik gambar banner kat atas ni. Giveaway lagii!! Hahaha. Kuat betul join give away. Orang nak bagi kita peluang, kita ambil la kan? …
Read more »

WW : Wordless Wednesday

WW : Wordless Wednesday
Read more »

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA
Sempena masuknya bulan Disember ni, ramai pula blogger yang pemurah hati nak bagi hadiah buat GiveAway. Setakat aku blogging ni, tak pernah lagi ada rezeki un…
Read more »

Segmen : Zaman Persekolahan

Segmen : Zaman Persekolahan
Aku ada singgah blog Azrin tadi. Tengok dia ada join segmen. Tengok segmen tu macam menarik je. Tak ada la boring sangat. Cumanya yang penat sikit kena jenga…
Read more »

Mencari Bloglist

Mencari Bloglist
Dah lama rasanya jari tak ringan untuk update blog. Bloglist kat sebelah ni pun habis dah hilang akibat memandai je main tukar domain. Tengok blogger - blogger…
Read more »